Du er her: Home » Tryksager » Visitkort

Visitkort

visitkort-hurtig-levering

Tryk af Visitkort med hurtig levering

Vi tilbyder Visitkort med tryk i den flotteste kvalitet markedet har at byde på. Og så har vi nogle særdeles fornuftige priser.

Bestil billige Visitkort online

Visitkortet - et "must have"

Visitkortet er et "must have" for de fleste ejere eller medarbejdere i en virksomhed. Et Visitkort er meget praktisk at have på sig, når man skal på kundebesøg, deltage på en messe eller deltager i netværksmøder, og heldigvis er Visitkort ret billige i dag. De fleste kunder bestiller vores billige standard Visitkort, der trykkes på 350 g. silk-papir, da dette produkt er billigt og præsentabelt, men vi tilbyder samtidig billige Visitkort på 300 g. offset-papir, 260 g. chromocard, Gmund Verge white og Gmund Verge creme.

Visitkort med kachering

Ønsker du et Visitkort, der holder længere og ser flot ud, er en kachering en rigtig god idé.
Kachering er en tynd laminering af papiret. Dvs. en plastfilm, der gør, at overfladen bliver mere modstandsdygtig, og selve trykket ser flottere ud.

Vi kan kachere dit Visitkort med en blank, mat eller soft-touch kachering.
Soft-touch kacheringen er den mest populære hos vores kunder. Overfladen på dit Visitkort bliver let silkeagtig, og får et mat look uden genskin.

En blank kachering giver et blankt fotoagtigt udseende og følelse. Den blanke kachering er velegnet til tryksager med mange farver, eksempelvis en brochure med mange fotos eller et postkort.

Er du ude efter luksus visitkort med f.eks. folietryk og lakeffekter, så kan du læse mere om dette produkt HER. Det er nemlig ikke så dyr en affære, som det var for bare nogle få år siden.

Billige standard Visitkort

Endvidere tilbyder vi miljøvenlige Visitkort trykt på 300 g. genbrugspapir, eksklusive Visitkort med folie og/eller 3d-lak samt Visitkort tryk på plast.

Bestil billige Visitkort online hos os. Vi tilbyder både offsettryk samt digitaltryk. Du kan bestille standard Visitkort, der er 2-sidet, med tryk på én eller to sider, eller du kan bestille et 4-sidet Visitkort, der giver mere plads til at præsentere din virksomhed. Herunder kan du endvidere downloade en gratis Indesign-skabelon til opsætning af dit Visitkort, hvis du har brug for dette. Har du brug for hjælp til design af dit Visitkort, så klarer vi også dette for dig.

Forespørgsel

Udfyld formularen med specifikationer på din opgave, så vender vi tilbage med en skarp pris, så hurtigt som muligt.

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp til et grafisk design eller har du spørgsmål?

Kontakt os med det samme.

Skabeloner

Her kan du downloade en gratis skabelon til dit Visitkort.

Visitkort (85×54 mm.)

 

Det grafiske

Har du ikke Indesign, Photoshop etc., så kan du f.eks. bruge et gratis online designprogram, såsom Canva, til at lave dit Visitkort.

Finder du ikke hvad du skal bruge, så kontakt os alligevel, og vi finder en optimal løsning til dig. Vi har mange års erfaring med produktion af Visitkort – så vi skal nok finde en god skræddersyet løsning, såfremt din virksomhed har brug for dette.

Bleed og skæremærker

Hvis dit design er lavet sådan, at der skal være farve og grafik helt ud til kanten af papiret, så skal du lave bleed og skæremærker. 

Vi har lavet en nem guide til hvordan du gør dette. 

Læs mere

Send en forespørgsel

Ønsker du et skræddersyet tilbud på din Tryksag, Storformatprint eller Reklameartikel, så skriv til os nu.

Vurdér denne side
Billige Visitkort
Billige Visitkort
Visitkortet er et "must have" for mange virksomhedsejere og medarbejdere i et firma. Printbuy.dk tilbyder fremragende kvalitet til lave priser.
Printbuy.dk
Printbuy.dk
Publisher Logo
Scroll to Top