Visitkort

Vi tilbyder Visitkort trykt i den flotteste kvalitet markedet har at byde på. Og så har vi nogle særdeles fornuftige priser.

billige-visitkort
Standard Visitkort
visitkort-genbrugspapir
Miljøvenlige Visitkort
folie-tryk
Eksklusive Visitkort
Bestil billige Visitkort

Visitkortet - et "must have"

Visitkortet er et "must have" for de fleste ejere eller medarbejdere i en virksomhed. Et Visitkort er meget praktisk at have på sig, når man skal på kundebesøg, deltage på en messe eller deltager i netværksmøder, og heldigvis er Visitkort ret billige i dag. De fleste kunder bestiller vores billige standard Visitkort, der trykkes på 350 g. silk-papir, da dette produkt er billigt og præsentabelt, men vi tilbyder samtidig billige Visitkort på 300 g. offset-papir, 260 g. chromocard, Gmund Verge white og Gmund Verge creme.

Billige standard Visitkort

Endvidere tilbyder vi miljøvenlige Visitkort trykt på 300 g. genbrugspapir, eksklusive Visitkort med folie og/eller 3d-lak samt Visitkort tryk på plast.

Bestil billige Visitkort online i vores shop. Vi tilbyder både offsettryk samt digitaltryk. Bestiller du puljetryk, produceres din opgave via offsettryk. Du kan bestille standard Visitkort, der er 2-sidet, med tryk på én eller to sider, eller du kan bestille et 4-sidet Visitkort, der giver mere plads til at præsentere din virksomhed. I vores shop kan du endvidere downloade en gratis Indesign-skabelon til opsætning af dit Visitkort, hvis du har brug for dette. Har du brug for hjælp til design af dit Visitkort, så klarer vi også dette for dig.

Det grafiske

Har du ikke Indesign, Photoshop etc., så kan du f.eks. bruge et gratis online designprogram, såsom Canva, til at lave dit Visitkort.

Finder du ikke hvad du skal bruge, så kontakt os alligevel, og vi finder en optimal løsning til dig. Vi har mange års erfaring med produktion af Visitkort – så vi skal nok finde en god skræddersyet løsning, såfremt din virksomhed har brug for dette.

Sådan laver du bleed og skæremærker på din tryksag

Hvis dit design er lavet sådan, at der skal være farve og grafik helt ud til kanten af papiret, så skal du lave bleed og skæremærker. 

Vi har lavet en nem guide til hvordan du gør dette.

Visitkort med kachering

Ønsker du et Visitkort, der holder længere og ser flot ud, er en kachering en rigtig god idé.
Kachering er en tynd laminering af papiret. Dvs. en plastfilm, der gør, at overfladen bliver mere modstandsdygtig, og selve trykket ser flottere ud.

Vi kan kachere dit Visitkort med en blank, mat eller soft-touch kachering.
Soft-touch kacheringen er den mest populære hos vores kunder. Overfladen på dit Visitkort bliver let silkeagtig, og får et mat look uden genskin.

En blank kachering giver et blankt fotoagtigt udseende og følelse. Den blanke kachering er velegnet til tryksager med mange farver, eksempelvis en brochure med mange fotos eller et postkort.

Er du ude efter luksus visitkort med f.eks. folietryk og lakeffekter, så kan du læse mere om dette produkt HER. Det er nemlig ikke så dyr en affære, som det var, for bare et par år siden.

Se også

Kontakt

Kontakt os

info@printbuy.dk
+45 4279 4206
+45 6057 8814

Vurdér denne side
Billige Visitkort
Billige Visitkort
Visitkortet er et "must have" for mange virksomhedsejere og medarbejdere i et firma. Printbuy.dk tilbyder fremragende kvalitet til lave priser.
Printbuy.dk
Printbuy.dk
Publisher Logo