Du er her: Home » Papirsposer med tryk

Papirsposer med tryk

Papirsposer med logo

En Papirspose med tryk af logo er en praktisk, effektiv samt billig reklameartikel at brande din forretning med - og så er papirsposen den mest miljøvenlige løsning, hvilket også kan gavne din virksomheds omdømme.

papirsposer-med-tryk

Den gode branding

Detailbranchen, restauranter, cafeer, take-away-steder mfl. har stor gavn af, at kunderne forlader stedet og bevæger sig ud i bybilledet med deres logo på en pose. Papirsposer med logo er samtidig særdeles relevante at have med på en messe.

Papirsposer med logotryk eller budskab giver et professionelt og seriøst indtryk, og kan også sagtens bruges som gaveposer/goodiebags til kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Papir og miljø

Vi har valgt udelukkende at tilbyde Papirsposer med tryk, og ikke plastikposer med tryk. Dette fordi papir er det mest bæredygtige og mindst klimabelastende materiale. FN´s klimapanel, IPCC, anbefaler øget anvendelse af træ i produkter, der lagrer CO2, og kan erstatte stål, aluminium og beton, hvilket er materialer, der udleder store mængder CO2, når de produceres.

3 varianter

Som udgangspunkt tilbyder vi 3 forskellige slags Papirsposer i genbrugspapir, for at gøre det så enkelt for vores kunder, som muligt, men spørg os gerne, så hjælper vi dig med at finde den helt rigtige løsning til din virksomhed. F.eks. kan vi også hjælpe med Papirsposer uden hank og poser uden logo.

Korrektur: Bestiller du Papirposer med tryk hos os, modtager du naturligvis en korrektur via din e-mail, inden vi trykker din opgave.

Levering: Papirsposer med tryk har en leveringstid på 2-3 uger fra du afgiver din bestilling.

Brug for hjælp?

Har du brug for en anden løsning end de 3 varianter her på siden, så hjælper vi dig meget gerne med at komme i mål med dette. Vi har et stort netværk i branchen, der gør os i stand til at finde den bedste løsning til dig.

Kontakt os med det samme.

Send en forespørgsel

Ønsker du et skræddersyet tilbud på din Tryksag, Storformatprint eller Reklameartikel, så skriv til os nu.

Summary
Papirsposer med tryk
Service
Papirsposer med tryk
Virksomhed
Printbuy.dk,
Merkurvej 2,Slagelse,4200,
Telephone No.+45 42794206
Område
Danmark
Beskrivelse
Printbuy.dk tilbyder Papirsposer med tryk af logo eller budskab. Hos os finder du de laveste priser samt fornuftig kvalitet og sikker levering.
Scroll to Top