Du er her: Home » Tryksager » Kuverter

Kuverter

kuverter-med-tryk

Billige Kuverter med tryk

Kuverter med tryk er en del af din virksomheds branding, og derfor skal der helst være styr på dette, så din virksomhed fremstår så professionel som muligt.

Printbuy.dk kan producere billige Kuverter med tryk af logo til lave priser, men stadig i god kvalitet. Vi hjælper din virksomhed med trykning af Kuverter i både sort tryk (1+0), to farver tryk (2+0), samt farvetryk (4+0). Vi kan tilmed levere Kuverter uden tryk – det er op til dig.

Forespørgsel

Udfyld formularen med specifikationer på din opgave, så vender vi tilbage med en skarp pris, så hurtigt som muligt.

Formater

Vi trykker typisk på Kuverter i formaterne C4, C5, M5, M65, 162×162 mm. samt 220×220 mm. Har du et ønske om Kuverter i et andet format, så kontakt os gerne, så finder vi en anden løsning til dig.

Kuverterne kan bestilles med stripluk eller limluk. Og vi kan også tilbyde billige Kuverter med rude. Yderligere tilbyder vi mulighed for tryk på selve flappen, og samtidig er variable data muligt at tilkøbe.

Priser mm.

Har du behov for en skabelon til design af dine Kuverter med logo, så finder du en gratis skabelon herunder. Hvis du derimod gerne vil have os til at lave et flot grafisk design til din Kuvert, så kontakt os endelig.

Vi tilbyder også Kuvertering, adressering og forsendelse, hvilket vi har stor erfaring med. Vores moderne kuverteringsanlæg sikrer dig en lav pris på din opgave.

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp til f.eks. grafisk opsætning eller har du spørgsmål, så står vi til rådighed.

Kontakt os med det samme.

Skabeloner

Her kan du downloade en gratis skabelon til en kuvert.

Kuvert-skabelon.

Send en forespørgsel

Ønsker du et skræddersyet tilbud på din Tryksag, Storformatprint eller Reklameartikel, så skriv til os nu.

Scroll to Top