Kuverter

kuverter-tryk
kuvertering

Branding

Kuverter med tryk er en del af din virksomheds branding, og derfor skal der helst være styr på dette, så din virksomhed fremstår så professionel som muligt.

Printbuy.dk kan producere billige Kuverter med tryk af logo til lave priser, men stadig i god kvalitet. Vi hjælper din virksomhed med trykning af Kuverter i både sort tryk (1+0), to farver tryk (2+0), samt farvetryk (4+0). Vi kan tilmed levere Kuverter uden tryk – det er op til dig.

Formater

Vi trykker typisk på Kuverter i formaterne C4, C5, M5, M65, 162×162 mm. samt 220×220 mm. Har du et ønske om Kuverter i et andet format, så kontakt os gerne, så finder vi en anden løsning til dig.

Kuverterne kan bestilles med stripluk eller limluk. Og vi kan også tilbyde billige Kuverter med rude. Yderligere tilbyder vi mulighed for tryk på selve flappen, og samtidig er variable data muligt at tilkøbe.

Priser mm.

Priseksempel på C5 kuverter med tryk: 1.000 stk., trykt på 90 g. offsetpapir, 4+0 farver = Kun 1.694,- ex. moms.

Har du behov for en skabelon til design af dine Kuverter med logo, så har vi en gratis skabelon i vores shop. Hvis du derimod gerne vil have os til at lave et flot grafisk design til din Kuvert, så kontakt os endelig.

Vi tilbyder også Kuvertering, adressering og forsendelse, hvilket vi har stor erfaring med. Vores moderne kuverteringsanlæg sikrer dig en lav pris på din opgave.

Kontakt

Kontakt os

info@printbuy.dk
+45 4279 4206
+45 6057 8814