Muleposer

Muleposer med tryk af logo og/eller motiv er en god og billig måde at brande sin virksomhed på. Du kan eksempelvis give en Mulepose til dine kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere, og lade dem være en del af din branding.

Klimavenlige Muleposer med logo

Muleposer/Stofposer er et særdeles praktisk og miljøvenligt alternativ til plastikposer, og kan anvendes til f.eks. indkøb, shoppingture, ferier mm.

De Muleposer vi trykker på, er 100% GOTS-certificeret økologisk bomuld (150 g./m²), og har størrelsen 38×43 cm. Selve hanken er 66 cm. Muleposerne har et lille flaglabel øverst i den ene side, med en bomuldsblomst og teksten organic.

Vores Muleposer leveres i høj kvalitet og holdbarhed.

Hos Printbuy.dk kan du bestille Muleposer/Stofposer med tryk af logo, helt ned til 1 stk.
1 stk. Mulepose med tryk på én side koster 39 Kr., og 59 Kr. for tryk på begge sider af Muleposen. Dette gælder for 1-15 stk. Ved større oplag opnår du naturligvis en lavere stykpris. Kontakt os venligst for et godt tilbud..

stofposer-med-tryk

Farver

Vores Muleposer/stofposer med tryk fås i grundfarverne Hvid, Raw, Sort, Turkis, Blue Navy, Spring green, Danish Red og Natur.

Muleposer er et af de produkter, som vi ikke har i vores Onlineshop, men kontakt os herunder, så hjælper vi dig med rådgivning og priser.

SE OGSÅT-SHIRTS MED EGET TRYK


 

Skriv til os

Kontakt os endelig, såfremt du har spørgsmål eller en forespørgsel på en opgave.