Du er her: Home » Muleposer

Muleposer

Billige Muleposer med tryk

Muleposen/Stofposen er en særdeles praktisk og miljøvenlig reklameartikel samt alternativ til plastikposer, og kan anvendes i mange sammenhænge, f.eks. til indkøb, shoppingture, ferier, uddannelse, gaver til ansatte, kunder og samarbejdspartnere mfl.

Stor synlighed

Vi har sørget for, at holde priserne på Muleposer nede, kvaliteten i top samt sikker og hurtig levering. Vi sætter en ære i at levere billige Muleposer med tryk til vores kunder.

En Mulepose med logo signalerer yderligere, at din virksomhed tager ansvar for en bæredygtig fremtid for klimaet.
Vores udvalg af Muleposer gør, at vi føler os sikre på at levere dig et produkt, der passer præcis til din virksomheds identitet og branding, og en Mulepose har en stor trykflade, hvilket sikrer din virksomhed rigtig fin synlighed i gadebilledet – det skal man ikke undervurdere.

Kvalitet

De Muleposer vi trykker på er, som standard, 100% GOTS-certificeret økologisk bomuld (150 g./m²), og har størrelsen 38×43 cm. Selve hanken er 66 cm. Vi kan dog også levere med kort hank 33 cm. Samtidig tilbyder vi andre gramvægte, f.eks.  økologisk bomuld 350 g./ m².

Kontakt os for priser.

Vores Muleposer leveres i høj kvalitet og holdbarhed, og poserne kan sagtens vaskes flere gange. Hos os kan du bestille billige Muleposer helt ned til 1 stk.

Farver

Vores Muleposer med tryk fås i grundfarverne Hvid, Raw, Sort, Turkis, Blue Navy, Spring green, Danish Red og Natur.

Læs mere om hvad Muleposer med tryk kan gøre for din virksomhed i vores Blog » 5 gode grunde til at bruge Muleposer i din markedsføring

Kontakt os for rådgivning og priser.

Brug for hjælp?

Vi hjælper gerne, såfremt du har spørgsmål eller behov for grafisk opsætning.

Kontakt os med det samme.

Send en forespørgsel

Ønsker du et skræddersyet tilbud på din Tryksag, Storformatprint eller Reklameartikel, så skriv til os nu.

Summary
Muleposer med tryk
Service
Muleposer med tryk
Virksomhed
Printbuy.dk,
Merkurvej 2,Slagelse,4200,
Telephone No.+4542794206
Område
Danmark
Beskrivelse
Printbuy.dk tilbyder billige Muleposer med tryk af din virksomheds logo eller budskab - og endda til "måske" branchen bedste priser og kvalitet.
Scroll to Top