Muleposer

Muleposer/Stofposer er en særdeles praktisk og miljøvenlig reklameartikel samt alternativ til plastikposer, og kan anvendes i mange sammenhænge, f.eks. til indkøb, shoppingture, ferier, uddannelse, gaver til ansatte, kunder og samarbejdspartnere mfl.

 

billige-muleposer-med-tryk
mulepose-med-print
mulepose-med-print
billige-muleposer-med-tryk

Muleposer med tryk

Vi har sørget for, at holde priserne på Muleposer nede, kvaliteten i top samt sikker og hurtig levering. Vi sætter en ære i at levere billige Muleposer med tryk til vores kunder.

En Mulepose med logo signalerer yderligere, at din virksomhed tager ansvar for en bæredygtig fremtid for klimaet.
Vores udvalg af Muleposer gør, at vi føler os sikre på at levere dig et produkt, der passer præcis til din virksomheds identitet og branding, og en Mulepose har en stor trykflade, hvilket sikrer din virksomhed rigtig fin synlighed i gadebilledet. Det skal man ikke undervurdere.

Send forespørgsel

Kvalitet

De Muleposer vi trykker på er, som standard, 100% GOTS-certificeret økologisk bomuld (150 g./m²), og har størrelsen 38×43 cm. Selve hanken er 66 cm. Vi kan dog også levere med kort hank 33 cm. Samtidig tilbyder vi andre gramvægte, f.eks.  økologisk bomuld 350 g./ m². Kontakt os for priser.

Vores Muleposer leveres i høj kvalitet og holdbarhed, og poserne kan sagtens vaskes flere gange. Hos os kan du bestille billige Muleposer helt ned til 1 stk. 

Kontakt os venligst for et godt tilbud.

Farver

Vores Muleposer med tryk fås i grundfarverne Hvid, Raw, Sort, Turkis, Blue Navy, Spring green, Danish Red og Natur.

Muleposer/Stofposer er et af de produkter, som vi ikke har i vores Onlineshop, men kontakt os, så hjælper vi dig med rådgivning og priser.

Læs mere om hvad Muleposer med tryk kan gøre for din virksomhed i vores Blog » 5 gode grunde til at bruge Muleposer i din markedsføring

Se også

Kontakt

Kontakt os

info@printbuy.dk
+45 4279 4206
+45 6057 8814

Summary
Muleposer med tryk
Service
Muleposer med tryk
Virksomhed
Printbuy.dk,
Merkurvej 2,Slagelse,4200,
Telephone No.+4542794206
Område
Danmark
Beskrivelse
Printbuy.dk tilbyder billige Muleposer med tryk af din virksomheds logo eller budskab - og endda til "måske" branchen bedste priser og kvalitet.