Bøger

tryk-af-boeger
Hardcover/helbind
trykning-af-boeger
Softcover/paperback
trykning-af-boeger-med-spiral
Spiralbog

Vi tilbyder digitaltrykte eller offsettrykte Bøger med en leveringstid på 5-14 dage. Vores produktion af Bøger sikrer dig markedets bedste kvalitet til de laveste priser.

Små og store oplag

Vi kan levere både tryk af bøger i små oplag samt tryk af bøger i store oplag – Det er helt op til dig. Desuden trykkes de fleste bøgers indhold på ubestrøget papir pga. meget tekstindhold, hvilket gør din bog mere læsevenlig.

 

Indbinding

Vi har flere muligheder for indbinding af Bøger:

  1. Paperback/softcover.
  2. Paperback/softcover m. flapomslag.
  3. Kalenderspiral.
  4. Wire-O spiralindbinding.
  5. Hardcover/helbind.

Vi anbefaler, at du får produceret dine Bøger med kachering. En kachering er en folie, der beskytter omslaget imod smuds. Du kan få en mat kachering, blank kachering eller en soft-touch. Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål. Endvidere kan vi tilbyde produktion af Bøger med eksklusive lak- og guld-effekter på omslaget.

 

Opsætning af bog

Har du brug for hjælp til opsætningen af din nye bog? Så kan vi også hjælpe med dette. Og måske har du kun selve indholdet af bogen klar – Så hjælper vi gerne med design af omslaget.
Kontakt os såfremt du ønsker hjælp til design af omslag og/eller opsætning af indholdet.

I vores onlineshop kan du downloade vores gratis Indesign-skabeloner til din bog.

Yderligere kan vi tilbyde trykning af bøger on demand. Dvs. du kan bestille din bog i det antal du har brug for, når du har brug for det.

Læs mere om Print on demand.

Skriv til os

Navn