Bøger

Du kan bestille din bog med indbindingerne:
1. Hardcover/helbind
2. Softcover/Paperback
3. Spiralindbinding.

tryk-hardcover-bog
print-on-demand-boeger
bog-med-spiral

Små og store oplag

Vi kan levere både tryk af bøger i små oplag samt tryk af bøger i store oplag – Det er helt op til dig. Desuden trykkes de fleste bøgers indhold på ubestrøget papir pga. meget tekstindhold, hvilket gør din bog mere læsevenlig.

Indbinding - 3 løsninger

① Paperback/softcover med eller uden flapomslag

De bøger, der er størst efterspørgsel efter, er paperback/softcover bøger med et "blødt" omslag. Det er en særdeles flot og samtidig billig løsning, når det kommer til bogproduktion. Vi trykker omslaget på kraftigt papir, og laver bukkestreger i ryggen. Herefter limes bogblokken sammen med omslaget. Samtidig giver vi dine en flot finish, hvor bøgerne fremstilles med en fræselimet ryg. Dette holder omkostningerne nede.

② Hardcover/Helbind

Indbinding af bøger med Hardcover/Helbind er lige en tand bedre kvalitet end andre muligheder for indbinding. Omslaget produceres på et trykark, der kacheres, bukkes og limes om et stykke kraftigt pap. Herefter limes omslaget på indholdet i selve bogen. Dette udgør hardcoveret. For at give din bog en flot finish, limes der en for- og bagsats i bogen. Forsats er selve arket, der limes dels på indersiden af hardcoveromslaget og dels sidder løst som første og sidste side i bogen. Forsatsen kan laves i forskellige papirtyper, og kan leveres med eller uden tryk.

③ Spiralryg

En sidste måde at samle bøger på er med en spiralryg. En spiralryg er en ideel løsning, hvis din bog skal være i stand til at ligge fladt på bordet. Derfor kan en spiralryg være den perfekte løsning til bøger til undervisning, årsrapporter, kataloger samt kogebøger. Vi bruger typisk Wire-O spiral samt Kalenderspiral.

Kachering

Skal din virksomhed udsende en Direct Mail kampagne, kan vi hjælpe Jer igennem hele processen. Vi har mange års erfaring med Direct Mails og databaseprint, og kan derfor levere alle de ydelser, der er nødvendige for at sikre, at netop din Direct Mail-kampagne bliver en succes.

Opsætning af bog

Har du brug for hjælp til opsætningen af din nye bog? Så kan vi også hjælpe med dette. Og måske har du kun selve indholdet af bogen klar – Så hjælper vi gerne med design af omslaget. Kontakt os såfremt du ønsker hjælp til design af omslag og/eller opsætning af indholdet.
I vores onlineshop kan du downloade vores gratis Indesign-skabeloner til din bog.

Yderligere kan vi tilbyde tryk af bøger on demand. Dvs. du kan bestille din bog i det antal du har brug for, når du har brug for det. Læs mere om Print on demand.

Kontakt

Kontakt os

info@printbuy.dk
+45 4279 4206
+45 6057 8814