Du er her: Home » Direct-Mails

Direct-Mails

B2C og B2B markedsføring

Skal din virksomhed udsende en Direct Mail kampagne, kan vi hjælpe Jer igennem hele processen. Vi har mange års erfaring med Direct Mails og databaseprint, og kan derfor levere alle de ydelser, der er nødvendige for at sikre, at netop din Direct Mail-kampagne bliver en succes, hvadenten du har brug for B2B markedsføring eller B2C markedsføring.

direct-mail-tryk

Tryk af Direct-Mail

Markedsføring handler om at ramme den rigtige person, på det helt rigtige tidspunkt, med et relevant budskab. En Direct Mail er målrettet og direkte markedsføring, når det fungerer bedst. 

Når man stiler et brev personligt og direkte til en modtager, så opnår man som virksomhed en meget stor respons. Netop derfor kaldes Direct-Mail marketing også for Respons markedsføring og Direkte markedsføring.

En Direct Mail-kampagne er meget effektiv, både til b2b og b2c-markederne, og kan booste din virksomheds omsætning. Afhængigt af din branche og målgruppe, så kan en Direct Mail-kampagne faktisk godt vise sig at være billigere end f.eks. Google adwords-annoncer, set i forhold til, hvor stor respons og hvor mange kunder man får af den specifikke markedsføring.

Vi har solid erfaring med Direct-Mail kampagner. Herunder er nogle af de kunder vi har hjulpet.

Nettolager-Printbuy.dk
tryk-folder

Adresseflet & data

Hvis du sender os en fil, med modtagerne til din Direct Mail, kan vi lave adresseflet. Vi har stor rutine i datahåndtering, og tilbyder datafletning til mange forskellige formål, hvor der er behov for variable data. Det kan være alt fra adresser på labels, breve og postkort, til avancerede datakombinationer med stregkoder, personaliserede billeder og skiftende produktbilleder.

Hvis du ønsker at gøre din Direct Mail mere personlig, kan vi også tilbyde et væld af muligheder, så alle dine Direct Mails bliver individuelle og personlige.

Kuvertering & forsendelse

Med vores kuverteringsmaskine kan vi også hjælpe med kuvertering og pakning af Direct Mails. Vi kan kuvertere i kuverter fra M65 og op til C4p.

Vi kan også stå for tryk på dine kuverter. Med mange års erfaring i tryk og forsendelser af Direct Mails har vi også stort kendskab til forsendelsen. Her er der ofte store penge at spare ved at kende til de forskellige muligheder. Skal du sende ud som et A-brev, et B- eller C-brev, en DM-kampagne eller andet?
Skal din kampagne ud med Posten eller kan det bedre betale sig at vælge en anden forsendelsesleverandør?
Tag os med på råd, så du får den bedste og mest fornuftige pris.

Distribution

Via vores samarbejdspartnere, Bladkompagniet, FK distribution samt DistributionPlus, distribuerer vi hvert år mange Direct-Mail kampagner, Breve, Magasiner, Kataloger mm. for flere forskellige kunder, som er afhængige af høj kvalitet i produktionen, sikker levering og fornuftige priser.

I vores Blog kan du blive klogere på, hvad en Direct-Mail kampagne, kan gøre for din virksomhed:

Segmentering

MODTAGERE/LEADS

Hvis du ikke allerede har en liste med modtagere eller hvis du ønsker at tilføje flere, kan vi hjælpe dig med at finde modtagere inden for specifikke brancher, antal ansatte, virksomhedstype samt naturligvis geografi.

adressevask

Hvis din segmentering og liste med modtagere ikke er helt ajourført kan det være mere end nyttigt med adressevask. Med adressevask kontrolleres din liste for firmaer eller personer, der er flyttet, har ændret adresse etc. 

robinsonlisten

Her er tale om en vigtig ting, når vi snakker Direct Mails. At sende en kampagne ud til en reklamebeskyttet virksomhed eller person, kan blive dyrt. Men bare rolig, vi kan hjælpe med at tjekke dine data op imod Robinsonlisten.

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp til f.eks. et grafisk design til din kampagne eller har du spørgsmål, så hjælper vi dig meget gerne.

Kontakt os med det samme.

Send en forespørgsel

Ønsker du et skræddersyet tilbud på din Tryksag, Storformatprint eller Reklameartikel, så skriv til os nu.

Scroll to Top