Krus

Kopper med tryk af logo er effektiv, men samtidig billig branding af din virksomhed.

krus-med-tryk
kop-med-tryk
kop-med-logo

Kop med logo

En reklamekop er en god mulighed for at brande din virksomheds services, produkter og/eller budskab. Det kan være som en reklamegave, giveaway til dine kunder, samarbejdspartnere mfl. Koppen vil med stor sandsynlighed blive brugt i hverdagen, hvilket betyder, at dine kunder bliver eksponeret for dit logo og budskab igen og igen. Det er ren win-win, da kopperne skaber værdi for dine kunder og samtidig skaber en effekt for din virksomhed.

Vi kan tilbyde 2 standard kopper med tryk. Almindeligt krus (200×75 mm.) og et Lattekrus (150×80 mm.).
Priseksempel på Almindelige kaffekrus: 10 stk. Kr. 542,- ex. moms.
Priseksempel på Lattekrus: 10 stk. Kr. 622,- ex. moms.

En Kaffekop med tryk er særdeles velegnet til at have med på f.eks. en messe, hvor din virksomhed kan synliggøre jeres budskab eller produkt/ydelse.
Endvidere er kopper med logo meget relevante for hoteller, restauranter, cafeer, kursusudbydere, uddannelsesinstitutioner mfl.

De kopper vi bruger kan sagtens tåle at blive vasket i opvaskemaskine, og du kan bestille helt ned til 1 stk. Vi kan samtidig printe på hele koppens overflade, således dit reklamebudskab kommer tydeligt frem.

Alternativer

Søger du andre slags Krus med tryk, så kan vi sagtens hjælpe dig. Herunder kan du se nogle eksempler på andre Kopper vi kan trykke på. Kopperne fås i flere farver. Kontakt os for flere muligheder samt priser.

Sunne, stentøjskrus
Becker, stentøjskrus m. låg
Silicon, stentøjskrus
Sagaform Brazil mug
kop-med-tryk
Montana, stentøjskrus
kopper-med-tryk
Agos, stentøjskrus

Send os en forespørgsel

Send os din forespørgsel med det samme, så din virksomhed har en pris at forholde sig til.

Se også

Kontakt

Kontakt os

info@printbuy.dk
+45 4279 4206
+45 6057 8814