Du er her: Home » Reklameartikler » Papkrus

Papkrus

papkrus-med-logo

Papkrus med logo

Vælg imellem 100 ml., 150 ml., 200 ml., 330 ml. Papkrus med tryk af dit logo og budskab i topkvalitet til lave priser og med fri fragt.

Forespørgsel ⤸

Udfyld formularen herunder med dine specifikationer, så vender vi tilbage med en skarp pris til dig, så hurtigt som muligt.

Hvorfor bestille Papkrus med tryk hos os?

Oplag fra 1.000 stk.

Vi tilbyder minimumsoplag på kun 1.000 stk. Så slipper du for opbevaring af kopperne.

Fri fragt

Hos Printbuy.dk skal du ikke bekymre dig om høje fragtpriser, da vi giver dig fri fragt på alle Papkrus.

Gratis hjælp til design

Vi hjælper dig med et udkast til design, såfremt du ikke har det på plads allerede. Endvidere sender vi altid et mock-up/skitse til dig, til godkendelse før produktion.

Super priser

Vi har "måske" markedets laveste priser på trods af topkvalitet.
Prøv os!

To-go kopper med logo

Papkrus med tryk af eget logo kaldes også to-go kopper, og er effektiv markedsføring, der bringer dit budskab og logo i øjenhøjde med en bred målgruppe. F.eks. i toget, bussen, på en messe eller café/restaurant. 

“Take-away” koppen med tryk af dit logo eller budskab er ligeledes en innovativ reklameartikel, der ifølge undersøgelser gør forbrugerne i stand til at huske og gengive budskaber og branding, længe efter de blev eksponeret for dem.

Hos Printbuy.dk tilbyder vi Papkrus med en minimum bestilling på 1.000 stk. i standardstørrelserne 100 ml., 150 ml., 200 ml., 330 ml. Har du brug for andre størrelser Papkrus, så kan vi sagtens hjælpe dig med dette, da vi har et stærkt netværk i branchen, der gør os i stand til at imødekomme langt de fleste forespørgsler.

Enkelt- eller dobbeltlags-papkrus?

Enkeltlags-papkrus

Du skal vælge enkeltlags-papkrus, hvis du skal servere kolde drikke, f.eks. sodavand, juice, vand, saftevand, mælk. Dog bør drikke med stærk alkohol (over 5%) ikke serveres i papkrus, da alkoholen kan nedbryde limen i kopperne, så der kommer utætheder.

Du kan godt bestille enkeltlagspapkrus til varme drikke, men dette fungerer bedst til varme drikke med mælk i, da mælken tempererer kopperne.

Dobbeltlags-papkrus

Papkrus med dobbeltlag egner sig til varme drikke, som friskbrygget kaffe, te, varm kakao etc. Med dobbelte lag i Papkrusene, holder kaffen, teen mm. varmen længere, men gør samtidig ydersiden på koppen behagelig at holde på. Dette er naturligvis vigtigt, da Papkrusene typisk medbringes på farten, f.eks. i bil, offentlig transport eller på en gåtur.

Fordele ved Papkrus med eget logo

Prisen

Papkrus med tryk er billige i indkøb.

Stor synlighed

Papkrus med logo giver stor synlighed til din virksomhed, hvor krusenes yderside giver en stor trykflade til tryk af dit logo og/eller budskab.

Praktiske

Papkrus er praktiske og tidsbesparende for dig og dit personale, da der er tale om engangsemballage, der ikke behøver opbevaring og opvask.

Tidssvarende

Papkrus med logo passer perfekt ind i et dynamisk samfund, hvor to-go emballage forventes af forbrugerne, som er vant til bekvemmelighed på farten.

Anvendelighed

Papkrus kan bruges i mange situationer. F.eks. til kundearrangementer, messer, i cafeer, restauranter, kantiner, skoler, værksteder samt butikker. 

Kreativ frihed

Kopperne har den fordel, at der kan trykkes i alle de farver, du ønsker (CMYK), hvilket gør det muligt at lave designs og reklamekampagner, uden at gå på kompromis med kreativiteten.

Skabeloner

Her kan du downloade en gratis skabelon til dine Papkrus.

100 ml.

150 ml.

200 ml.

330 ml.

FAQ
HERUNDER FINDER DU SVAR PÅ DE MEST ALMINDELIGE SPØRGSMÅL OMKRING PAPKRUS MED LOGO.

Vores minimumsoplag er 1.000 stk.

Vi foretrækker en trykklar PDF-fil med CMYK 8-bit farveprofil, men har du ikke en færdig PDF-fil, så hjælper vi dig gerne med designet helt gratis.
I dette tilfælde skal vi bruge højtopløselige vektorfiler i min. 300 dpi.

Enkeltlagskrus egner sig bedst til kolde drikke. 

Dobbeltlagskrus egner sig bedst til varme drikke.

Holdbarheden på vores papkrus er minimum 1 år.

Produktions- og leveringstiden for Papkrus med tryk er ca. 3 uger. 
Er du i tidsnød kan vi hjælpe via et eksprestillæg.

Alkohol med over 5% alkoholprocent egner sig ikke til papkrus, da holdbarheden af krusene forværres.
Alkohol med under 5% alkoholprocent er ikke et problem.
Har du brug for stærkere papkrus, der kan holde til over 5% alkohol, så kontakt os med det samme, så finder vi en løsning til dig.

Vores krus trykkes via enten digitaltryk eller offsettryk – afhængigt af oplaget kunden bestiller.
Yderligere trykker vi med CMYK-farver.

Send en forespørgsel

Ønsker du et skræddersyet tilbud på din Tryksag, Storformatprint eller Reklameartikel, så skriv til os nu.

Scroll to Top