Du er her: Home » Kuglepenne

Kuglepenne

kuglepen-med-logo

Kuglepen med logo

En Kuglepen med tryk af logo og/eller budskab er den mest populære reklameartikel, der findes på markedet. Dette skyldes delvist, at stykprisen er lav samt, at gemmeværdien hos modtageren er høj.

Kuglepennen som markedsføring

Kuglepenne med tryk er den helt klassiske reklameartikel, og kan bestilles helt ned til 100 stk., afhængigt af typen af Kuglepen. Samtidig kan størrelsen på selve trykket af dit logo variere i forhold til hvilken type pen du vælger.

En Kuglepen med firmalogo er et ret effektivt markedsføringsværktøj, da den øger kendskabet til din virksomhed. Samtidig er Kuglepennen en nyttig og praktisk ting at have på sit skrivebord eller i lommen. Med andre ord, så hjælper Kuglepennen med at skabe relationer til modtageren.

Generelt har salget af Kuglepenne igennem flere år været opadgående, og der er intet, der tyder på, at dette ændrer sig. Hos Printbuy.dk har vi de sidste par år oplevet en stigende efterspørgsel efter Kuglepenne med logo, og interessen i bæredygtige materialer er stille og roligt stigende.

Vi kan tilbyde billige Kuglepenne med logo i plast, metal samt i andre mere bæredygtige materialer, såsom bambus og genbrugspap.

En Kuglepen med logo kommer optimalt til sin ret på messer som giveaway, på arbejdspladser samt naturligvis som reklamegave til kunder, partnere og medarbejdere.

Vi er leveringsdygtige af Kuglepenne med logo samt uden logo. Samtidig sikrer vi din virksomhed god service samt hurtig og sikker levering.

Kontakt os for priser.

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp til det grafiske eller har du spørgsmål, så hjælper vi dig meget gerne. Vi har et stort netværk i branchen, der gør os i stand til at levere de fleste løsninger.

Kontakt os med det samme.

Send en forespørgsel

Ønsker du et skræddersyet tilbud på din Tryksag, Storformatprint eller Reklameartikel, så skriv til os nu.

Scroll to Top