Du er her: Home » Kuvertering og Pakning mm.

Kuvertering mm.

Fleksible løsninger

Vi hjælper vores kunder med print og kuvertering, adressering, foliering samt forsendelse af direct-mails og breve, billetter, magasiner samt kataloger med variable data.

kuvertering-af-breve

Det personlige brev med tryk

Et personligt brev har en stor effekt på mennesker, og skaber respons. Dette skyldes bl.a., at folk i dag modtager en masse støj online bl.a. pr. e-mail, notifikationer, sociale medier mm.

Når dine kunder eller potentielle kunder modtager et brev, giver det den enkelte modtager en følelse af at være værdsat og vigtig for dig, som afsender. Brevet og det trykte medie generelt, har sit helt eget opmærksomhedsrum, og man kan som menneske tage sig tid til fordybelse.

Processen

Når du får trykt dine direct mails, brochurer, kataloger, magasiner eller breve, der skal sendes ud til dine kunder, kan du lade os stå for hele processen, dvs. databehandling, tryk, segmentering, kuvertering, adressering, pakning, frankering og forsendelse.

Vi kan påtrykke modtagerens navn, adresse og PP-mærke direkte på tryksagen eller på kuverten. Det eneste vi behøver fra dig, er et udtræk af de personer, som skal modtage dine tryksager. Det kan f.eks. være som en Excel fil eller en .CSV fil. Og har du ikke det, hjælper vi gerne med adresseudtræk fra Postdanmark. Vores inkjet-maskiner kan adressere på næsten alle overflader, og vi klarer samtidig pakning af f.eks. kataloger og magasiner sammen med adresserede breve.

Vi kan spare dig for mange penge

Kuvertering

I forbindelse med print og kuvertering af breve og andre tryksager, er det naturligvis vigtigt at have en moderne kuverteringsmaskine, hvilket optimerer hele processen, og sikrer en lav pris på din opgave. Kuverterne pakkes maskinelt eller manuelt, og vi har stor erfaring med pakning af regninger med bilag og kampagnemateriale. Typisk pakker vi i maskinkuverter C4 og C5 med eller uden rude. Og kan dine kuverter ikke pakkes maskinelt, sørger vi for at pakke dem manuelt i stedet.

Adressering

Vi trykker adresserne på dine modtagere direkte på tryksagerne, f.eks. brevpapir, kuverter, brochurer, kataloger, magasiner mm. Ved adressering kan vi endvidere også klare fortløbende numre på regninger, billetter og andre tryksager. Vi kan også tilbyde plastfoliering med bilag og adresser på selve folien.

Pakning & forsendelse

Vi sørger for at holde dine udgifter til porto nede. Vi står for al kontakt og koordinering med PostNord eller Bladkompagniet. Vi klarer indlevering til posten i Danmark, Norge, Sverige samt Tyskland. Kontakt os og hør om priserne på print og kuvertering, adressering, frankering, pakning og forsendelse af breve, på netop din kampagne.

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp til f.eks. grafisk opsætning eller har du spørgsmål til Kuvertering mm., så hjælper vi dig meget gerne.

Kontakt os med det samme.

Send en forespørgsel

Ønsker du et skræddersyet tilbud på din Tryksag, Storformatprint eller Reklameartikel, så skriv til os nu.

Scroll to Top