kuverter-med-tryk-af-logo

Kuvertering, adressering, pakning og forsendelse

 

Vi hjælper kunder med kuvertering, adressering, pakning, foliering samt forsendelse, hvilket skaber opmærksomhed hos deres målgruppe, og sikrer dem høj respons, de ellers ikke kan få via f.eks. online marketing.

Med andre ord hjælper vi kunden med at skille sig ud i en tid, hvor folk modtager en overflod af henvendelser digitalt.

Et personligt brev har en stor effekt på mennesker, og skaber respons. Dette skyldes bl.a., at folk i dag modtager en masse støj online bl.a. pr. e-mail, notifikationer, sociale medier mm. Når dine kunder eller potentielle kunder modtager et brev, giver det den enkelte modtager en følelse af at være værdsat og vigtig for dig, som afsender.
Brevet og det trykte medie generelt, har sit helt eget opmærksomhedsrum, og man kan som menneske tage sig tid til fordybelse.

Når du får trykt dine direct mails, brochurer, kataloger, magasiner eller breve, der skal sendes ud til dine kunder, kan du lade os stå for hele processen, dvs. databehandling, tryk, segmentering, kuvertering, adressering, frankering og forsendelse.

Vi kan påtrykke modtagerens navn, adresse og PP-mærke direkte på tryksagen eller på kuverten. Det eneste vi behøver fra dig, er et udtræk af de personer, som skal modtage dine tryksager. Det kan f.eks. være som en Excel fil eller en .CSV fil. Og har du ikke det, hjælper vi gerne med adresseudtræk fra Postdanmark.
Vores inkjet-maskiner kan adressere på næsten alle overflader, og vi klarer samtidig pakning af f.eks. kataloger og magasiner sammen med adresserede breve.

 

Vi kan spare dig for mange penge

Kuvertering

  • I forbindelse med kuvertering af breve og andre tryksager, er det naturligvis vigtigt at have en moderne kuverteringsmaskine, hvilket optimerer hele processen, og sikrer en lav pris på din opgave.
  • Kuverterne pakkes maskinelt eller manuelt, og vi har stor erfaring med pakning af regninger med bilag og kampagnemateriale. Typisk pakker vi i maskinkuverter C4 og C5 med eller uden rude. Og kan dine kuverter ikke pakkes maskinelt, sørger vi for at pakke dem manuelt istedet.

Adressering

  • Vi trykker adresserne på dine modtagere direkte på tryksagerne, f.eks. brevpapir, kuverter, brochurer, kataloger, magasiner mm.
  • Ved adressering kan vi endvidere også klare fortløbende numre på regninger, billetter og andre tryksager.
  • Vi kan også tilbyde plastfoliering med bilag og adresser på selve folien.

adressering-foliering-af-kataloger-magasiner-brochurer

 

Frankering, pakning og forsendelse

  • Vi sørger for at holde dine udgifter til porto nede.
  • Vi står for al kontakt og koordinering med PostNord eller Bladkompagniet.
  • Vi klarer indlevering til posten i Danmark, Norge, Sverige samt Tyskland.

Kontakt os og hør om priserne på kuvertering, adressering, frankering, pakning og forsendelse af breve, på netop din kampagne.

Har du kun brug for Kuverter med tryk, så læs mere HER.

Printbuy.dk består af et team, der tilsammen har over 40 års erfaring med større og mindre trykopgaver samt  grafisk design og layout.
Vi elsker det trykte medie, da det giver mulighed for at fordybe sig – uden afbrydelser og digital støj.

Skriv til os


Navn

Kontakt os:
Tlf. +45 4279 4206 eller +45 6057 8814
E-mail: info@printbuy.dk