brochure-tryk-haefter-tryk-tryk-af-haefter-brochurer-tryk Tryksager

Brochurer og hæfter

 

Et hæfte eller en brochure trykkes typisk til kunder, der skal bruge en manual, produktkatalog mm. til at fremvise hvad de kan eller hvad de sælger.

 

Tryk af Hæfter

Vi anbefaler max. 64 sider i et hæfte, og har du brug for at få trykt flere sider så anbefaler vi en limet ryg eller spiralryg. Dette giver en bedre finish, men som udgangspunkt produceres Hæfter med klammehæfter i ryggen, og typisk trykker vi Hæfter i A4, A5 eller kvadratisk format.

Printbuy.dk tilbyder billig trykning af Hæfter med enten farvetryk eller sort/hvid, men vi går ikke på kompromis med kvaliteten af din tryksag, til trods for lave priser.

 

Tryk af Brochurer

En Brochure er ideel til formidling af din virksomheds produkter eller ydelser (profilbrochure). Endvidere kan en brochure være oplagt til at informere omkring en turistattraktion eller en event, hvor der skal fremgå en del informationer.

Vi tilbyder også kvadratiske brochurer i f.eks. formatet 21×21 cm. 

 Vi kan hjælpe dig med alt – fra det grafiske design af brochuren, til tryk af din virksomheds brochure, og sidst med forsendelse, distribution af brochuren.

 Efterbehandling af Hæfter og Brochurer

Printbuy kan tilbyde flere muligheder inden for efterbehandling f.eks. bukkestreger, vandlak, limet ryg, kachering mm.  Vi kan også give din tryksag en squarefold (firkantet ryg), dvs. din tryksag bliver presset flad så det ligner en limindbinding. På den måde undgåes det, at tryksagen åbner sig når den ligger på bordet, og squarefold giver et mere eksklusivt look til din tryksag.

 Bestil dine hæfter – hurtigt, nemt og billigt i vores onlineshop.

 

Skriv til os


Navn