Brochurer/Hæfter

Et hæfte eller en brochure trykkes typisk til kunder, der skal bruge en manual, produktkatalog, klubblad mm. til at fremvise hvad de kan eller hvad de sælger.
En flot Brochure har den fordel, at gemmeværdien er stor i forhold til f.eks. en Flyer eller en Folder.

Vi anbefaler max. 64 sider i et hæfte, og har du brug for at få trykt flere sider, så anbefaler vi en limet ryg eller spiralryg. Dette giver en bedre finish, men som udgangspunkt produceres Hæfter med klammehæfter i ryggen, og typisk trykker vi i A4, A5 eller kvadratisk format.

Printbuy.dk tilbyder billig tryk af Hæfter med enten farvetryk eller sort/hvid, men vi går ikke på kompromis med kvaliteten af din tryksag – til trods for lave priser.

Vi har mange års erfaring i at trykke hæfter, både offsettryk og digitaltryk. Derfor kan du altid være helt sikker på, at vi udfører din opgave, til den rette pris og kvalitet. Vores personale sidder klar ved telefonen og tasterne, såfremt du skal bruge hjælp.

Tryk af Brochure

En Brochure er ideel til formidling af din virksomheds produkter eller ydelser (profilbrochure). Endvidere kan en brochure være oplagt til at informere omkring en turistattraktion eller en event, hvor der skal fremgå en del informationer. Vi tilbyder også kvadratiske brochurer i f.eks. formatet 21×21 cm. 

Vi kan hjælpe dig med alt – fra det grafiske design af din brochure, til tryk af din virksomheds brochure, og sidst med forsendelse og distribution.

Efterbehandling

Printbuy.dk kan tilbyde flere muligheder inden for efterbehandling, f.eks. bukkestreger, vandlak, limet ryg, kachering mm.

 Vi kan også give din tryksag en squarefold (firkantet ryg), dvs. din tryksag bliver presset flad, så det ligner en limindbinding. På den måde undgås det, at tryksagen åbner sig når den ligger på bordet, og squarefold giver et mere eksklusivt look til din tryksag.

Send os en forespørgsel

Send os din forespørgsel med det samme, så din virksomhed har en pris at forholde sig til.

Se også:

Kontakt

Kontakt os

info@printbuy.dk
+45 4279 4206
+45 6057 8814

Summary
Brochurer og Hæfter
Service
Brochurer og Hæfter
Virksomhed
Printbuy.dk,
Merkurvej 2,Slagelse,4200,
Telephone No.+4542794206
Område
Danmark
Beskrivelse
Vi er pålidelig leverandør af Brochurer/Hæfter, og har over 30-års erfaring med tryk af Brochurer samt diverse andre trykopgaver.