Hæfter

tryk-af-haefter
tryk-haefte

Tryk af Hæfter

Et hæfte trykkes typisk til kunder, der skal bruge en manual, produktkatalog, klubblad mm. til at fremvise hvad de kan eller hvad de sælger. En flot Brochure har den fordel, at gemmeværdien er stor i forhold til f.eks. en Flyer eller en Folder.

Vi anbefaler max. 64 sider i et hæfte, og har du brug for at få trykt flere sider, så anbefaler vi en limet ryg eller spiralryg. Dette giver en bedre finish, men som udgangspunkt produceres Hæfter med klammehæfter i ryggen, og vi trykker typisk i A4, A5 eller kvadratisk format.

Vi sikrer dig billigt tryk af Hæfter med enten farvetryk eller sort/hvid, men vi går ikke på kompromis med kvaliteten af din tryksag, til trods for lave priser.

Ønsker du et omslag på en højere gramvægt end selve indholdssiderne i dit Hæfte, så klarer vi naturligvis dette, og rådgiver dig gerne, såfremt du er i tvivl om den mest optimale løsning.

Send forespørgsel

Digitaltryk eller Offsettryk

Vi har mange års erfaring i at trykke hæfter, både i offsettryk og digitaltryk. Derfor kan du altid være helt sikker på, at vi udfører din opgave via den rette trykmetode, til den rette pris og kvalitet.  Ved digitaltryk er oplaget typisk lavt, da opstartsomkostningerne er lavere end i offsettryk. Til gengæld er stykprisen højere i digitaltryk. Ved offsettryk er opstartsomkostningerne højere, men til gengæld er stykprisen lavere jo større oplag du bestiller. Vores personale sidder klar ved telefonen og tasterne, såfremt du skal bruge hjælp.

Tryk af Profilbrochure

En Brochure er ideel til formidling af din virksomheds produkter eller ydelser (profilbrochure). Endvidere kan en brochure være oplagt til at informere omkring en turistattraktion eller en event, hvor der skal fremgå en del informationer.  Vi tilbyder også kvadratiske brochurer i f.eks. formatet 21×21 cm.  Vi kan hjælpe dig med alt – fra det grafiske design til tryk af din virksomheds brochure, og sidst med forsendelse og distribution. Når du bestiller tryksager hos os, så kan du få dine tryksager miljømærket med Svanemærket, FSC og PEFC-mærkning samt. Ecolabel EU-blomsten.

Gratis skabeloner

Her kan du downloade skabeloner til Hæfter/Brochurer.

A4, 16 sider.

A5, 16 sider.

Efterbehandling

Printbuy.dk kan tilbyde flere muligheder inden for efterbehandling, f.eks. bukkestreger, vandlak, limet ryg, kachering mm.

 Vi kan også give din tryksag en squarefold (firkantet ryg), dvs. din tryksag bliver presset flad, så det ligner en limindbinding. På den måde undgås det, at tryksagen åbner sig når den ligger på bordet, og squarefold giver et mere eksklusivt look til din tryksag.

Se også:

Kontakt

Kontakt os

info@printbuy.dk
+45 4279 4206
+45 6057 8814

Summary
Brochurer og Hæfter
Service
Brochurer og Hæfter
Virksomhed
Printbuy.dk,
Merkurvej 2,Slagelse,4200,
Telephone No.+4542794206
Område
Danmark
Beskrivelse
Vi er pålidelig leverandør af Hæfter med tryk, og har over 30-års erfaring med tryksager, Storformat og Reklameartikler.