Notesblokke

Billige Notesblokke med tryk af logo, i A4, A5 og A6 format.

Notesblokke med logo og budskab trykt på kraftigt 90 g. offset papir og med bagpap, er velegnede til at give til dine kunder og forretningsforbindelser, som en reklamegave. På den måde markedsføres din virksomhed iblandt dine kunders ansatte mfl.

Bruger din virksomhed notesblokke internt, eller når I er ude af huset, i forbindelse med afholdelse og deltagelse i kurser og events? Så er en notesblok med logo eller et budskab altid en god investering.
Hver gang du hiver din notesblok frem, skaber det et blikfang, og din virksomheds logo bliver ubevidst brandet ind i underbevidstheden hos menneskene omkring dig.

Vores notesblokke med tryk fås præcis som du ønsker dem, og altid til en fornuftig og god pris. Du kan samtidig vælge om dine notesblokke skal være med eller uden linjer.

Notesblokke med tryk i 4+0 (farver på én side) på offset papir, der er ubestrøget papir, er velegnede til at skrive på. Desuden leveres alle blokke med en pap-bagside, og du vælger selv om dine skriveblokke skal leveres limet i toppen eller i siden.

Send forespørgsel

Se også

bogtrykning
Kontakt

Kontakt os

info@printbuy.dk
+45 4279 4206
+45 6057 8814