Kataloger og magasiner

Kataloger og Magasiner med limbunden ryg, spiralryg eller hæftet ryg.

Vi er leverandør af trykte Kataloger samt Magasiner for flere danske virksomheder, der er afhængige af at have et professionelt trykkeri, til produktion af deres Katalog eller Magasin.

Kataloger og Magasiner producerer vi nøjagtigt som du ønsker, og har du meget tekstindhold, kan vi trykke på ubestrøget eller tonet papir, for at optimere læseværdigheden.

Ved tryk af Kataloger eller Magasiner med masser af farvefotos kan en flot silkemat papirkvalitet være en god løsning.

Normalvis anbefaler vi et Katalog med kachering, for at give Kataloget bedre holdbarhed og et pift. Kachering er et tyndt lag plastfolie på omslaget, og du kan få produceret dit Katalog med en mat kachering, en blank kachering eller en soft-touch kachering. Yderligere tilbyder vi UV-lak, folietryk, prægning samt udstans. 

katalog-trykkeri

Offsettryk og digitaltryk

En af vores styrker er, at vi er særdeles leveringsdygtige inden for offsettrykte samt digitaltrykte Kataloger og Magasiner. Ved offsettryk har vi de helt rette fleksible løsninger med arkoffset samt rotation. For dig, som kunde, betyder det, at dit Katalog eller Magasin produceres med en maskinkonfiguration, der er optimeret til netop din virksomheds tryksag.

I mange tilfælde kan vores kunder faktisk spare op til 10-15%, i forhold til deres tidligere trykproduktioner – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Derfor bryster vi os med at være en meget fleksibel trykleverandør.

Vi tilbyder endvidere Print On Demand, hvor vi sørger for at holde styr på din virksomheds data. Vi kan bruge dine data direkte og håndtere billeder, produktnummer indeks, alfa indeks, fodnoter og evt. henvisninger fremad eller bagud i kataloget.

Miljøvenlige Kataloger og Magasiner

Svanemærket sikrer et renere klima og et sundere arbejdsklima for ansatte. Ca. 95% af det papir vi bruger er svanemærket. Resten af trykopgaverne hos os, har en tilsvarende EU-miljøstandard.

De fleste af vores magasin- og katalogproduktioner certificeres med Svanemærket, FSC eller Ecolabel-certifikatet (EU-blomsten).

5 facts om Svanemærket

✔️
Stiller de mest relevante og veldokumenterede miljøkrav.
✔️ Stiller krav til både trykkeri og tryksag.
✔️ Har krav, der jævnligt bliver skærpet.
✔️ Sætter også fokus på genanvendelse af ressourcer.
✔️ Bliver varetaget af det officielle danske organ Miljømærkning Danmark.
Kilde: trykmedansvar.dk


EU-blomsten er ligesom Svanemærket en officiel dansk miljømærkning, der mindsker forbrugets samlede miljøbelastning. Miljømærket ser på hele produktets livscyklus samt de miljøproblemer, der kan opstå undervejs.
Kilde: ecolabel.dk

FSC-mærkningen er en international non-profit mærkning for træ og papir. Når du som forbruger eller virksomhed vælger at FSC-mærke din tryksag, er du med til at sikre naturen og de sociale forhold i de skove, hvor papiret kommer fra.
FSC-certificerede skove gavner miljø, klima, dyr og planter.
Kilde: https://dk.fsc.org/dk-dk

HJÆLP TIL DET GRAFISKE? GRAFISK DESIGN

Skriv til os

Kontakt os endelig, såfremt du har spørgsmål eller en forespørgsel på en opgave.

Kontakt os:
Tlf. +45 4279 4206 eller +45 6057 8814
E-mail: info@printbuy.dk

men har over 40 års erfaring med større og mindre trykopgaver samt  grafisk design og layout.
Vi elsker det trykte medie, da det giver mulighed for at fordybe sig – uden afbrydelser og digital s