katalog-tryk

Kataloger og magasiner

Kataloger og Magasiner med limbunden ryg, spiralryg eller hæftet ryg.

Vi kan producere nøjagtigt som du ønsker, og har du meget tekstindhold, kan vi trykke på ubestrøget eller tonet papir, for at optimere læseværdigheden.

Ved trykning af Kataloger med masser af farvefotos kan en flot silkemat papirkvalitet være en god løsning.

Vi er trykkeri for flere danske virksomheder, der er afhængige af at have en professionel leverandør til produktion af deres Katalog. Endvidere anbefaler vi et Katalog med kachering, for at give Kataloget bedre holdbarhed og et pift. Kachering er et tyndt lag plastfolie på omslaget.

print-katalog

Du kan få produceret dit Katalog med mat kachering, en blank kachering eller en soft touch kachering. Yderligere tilbyder UV-lak, folietryk, prægning samt udstans. 

Vi tilbyder endvidere print on demand, hvor vi sørger for at holde styr på din virksomheds data. Vi kan bruge dine data direkte og håndtere billeder, produktnummer indeks, alfa indeks, fodnoter og evt. henvisninger fremad eller bagud i kataloget.

Ønsker du at læse mere om Kataloger og Magasiner, så kan du besøge Den Grafiske Branches hjemmeside, hvor der står konkrete fakta om hvad f.eks. en magasinkampagne gør ved forbrugerne.

Andre relevante artikler omkring Kataloger og Magasiner:

Skriv til os

Navn

Kontakt os:
Tlf. +45 4279 4206 eller +45 6057 8814
E-mail: info@printbuy.dk

men har over 40 års erfaring med større og mindre trykopgaver samt  grafisk design og layout.
Vi elsker det trykte medie, da det giver mulighed for at fordybe sig – uden afbrydelser og digital s