Kataloger & Magasiner

tryk-katalog
katalog-med-spiral
Kataloger og Magasiner med limbunden ryg, hæftet ryg eller spiralryg.

Tryk af Katalog eller Magasin

Printbuy.dk er leverandør af trykte Kataloger og Magasiner for flere danske virksomheder, der er afhængige af at have et professionelt og pålideligt trykkeri.

Èn af vores styrker er, at vi både er leveringsdygtige inden for offsettrykte samt digitaltrykte Kataloger og Magasiner.

Ved offsettryk har vi de helt rette fleksible løsninger med arkoffset samt rotation. For dig, som kunde, betyder det, at dit Katalog eller Magasin produceres med en maskinkonfiguration, der er optimeret til netop din virksomheds tryksag.

I mange tilfælde kan vores kunder faktisk spare op til 10-15%, i forhold til deres tidligere trykproduktioner – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Derfor bryster vi os med at være en meget fleksibel trykleverandør.

Kataloger og Magasiner producerer vi nøjagtigt som du ønsker, og har du meget tekstindhold, kan vi trykke på ubestrøget eller tonet papir, for at optimere læseværdigheden.

Ved tryk af masser af farvefotos kan en flot silkemat papirkvalitet være en god løsning. Normalvis anbefaler vi et Katalog med kachering, for at give Kataloget bedre holdbarhed og et pift. Kachering er et tyndt lag plastfolie på omslaget, og du kan få produceret dit Katalog eller Magasin med en mat kachering, en blank kachering eller en soft-touch kachering. 

Yderligere tilbyder vi UV-lak, folietryk, prægning samt udstans. 

 

Vi tilbyder endvidere Print On Demand, hvor vi sørger for at holde styr på din virksomheds data. Vi kan bruge dine data direkte og håndtere billeder, produktnummer indeks, alfa indeks, fodnoter og evt. henvisninger fremad eller bagud i kataloget.

Vi har produceret Kataloger og Magasiner for bl.a.
visit-samsoe-katalog

Send forespørgsel

Miljøvenlige Kataloger og Magasiner

Svanemærket sikrer et renere klima og et sundere arbejdsklima for ansatte. Ca. 95% af det papir vi bruger er svanemærket. Resten af trykopgaverne hos os, har en tilsvarende EU-miljøstandard. De fleste af vores magasin- og katalogproduktioner certificeres med Svanemærket, FSC eller Ecolabel-certifikatet (EU-blomsten).

 

 

EU-blomsten er ligesom Svanemærket en officiel dansk miljømærkning, der mindsker forbrugets samlede miljøbelastning. Miljømærket ser på hele produktets livscyklus samt de miljøproblemer, der kan opstå undervejs.
Kilde: ecolabel.dk

FSC-mærkningen er en international non-profit mærkning for træ og papir. Når du som forbruger eller virksomhed vælger at FSC-mærke din tryksag, er du med til at sikre naturen og de sociale forhold i de skove, hvor papiret kommer fra.FSC-certificerede skove gavner miljø, klima, dyr og planter.Kilde: https://dk.fsc.org/dk-dk

Se også

Kontakt

Kontakt os

info@printbuy.dk
+45 4279 4206
+45 6057 8814

Summary
Tryk af Kataloger og Magasiner
Service
Tryk af Kataloger og Magasiner
Virksomhed
Printbuy.dk,
Merkurvej 2,Slagelse,4200,
Telephone No.+4560578814
Område
Danmark
Beskrivelse
Hos Printbuy.dk er vi specialister i tryk af Kataloger og Magasiner. Vi leverer trykopgaver i topkvalitet, men har samtidig nogle yderst fornuftige priser.