Du er her: Home » Kataloger og magasiner

Kataloger & Magasiner

katalog-tryk

Offsettryk og digitaltryk

Vi er leverandør af Kataloger og Magasiner med tryk for flere danske virksomheder, der er afhængige af at have et professionelt og pålideligt trykkeri med fleksible løsninger.

Èn af vores styrker er, at vi både er leveringsdygtige inden for offsettrykte samt digitaltrykte Kataloger og Magasiner.

Ved offsettryk har vi de helt rette fleksible løsninger med arkoffset samt rotation. For dig, som kunde, betyder det, at dit Katalog eller Magasin produceres med en maskinkonfiguration, der er optimeret til netop din virksomheds tryksag.

Tryk af Kataloger og Magasiner

I mange tilfælde kan vores kunder spare op til 10-15%, i forhold til deres tidligere trykproduktioner – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Derfor bryster vi os med at være en meget fleksibel trykleverandør, som leverer Kataloger og Magasiner i topkvalitet til “måske” markedets bedste priser.

Kataloger og Magasiner producerer vi nøjagtigt som du ønsker, og har du meget tekstindhold, kan vi trykke på ubestrøget eller tonet papir, for at optimere læseværdigheden.

Ved tryk af masser af farvefotos kan en flot silkemat papirkvalitet være en god løsning. Normalvis anbefaler vi et Katalog med kachering, for at give Kataloget bedre holdbarhed og et pift. Kachering er et tyndt lag plastfolie på omslaget, og du kan få produceret dit Katalog eller Magasin med en mat kachering, en blank kachering eller en soft-touch kachering. 

Yderligere tilbyder vi UV-lak, folietryk, prægning samt udstans. 

Vi tilbyder endvidere Print On Demand, hvor vi sørger for at holde styr på din virksomheds data. Vi kan bruge dine data direkte og håndtere billeder, produktnummer indeks, alfa indeks, fodnoter og evt. henvisninger fremad eller bagud i kataloget.

 

Vi har produceret Kataloger og Magasiner for bl.a.
visit-samsoe-katalog

Miljøvenlige Kataloger og Magasiner

Svanemærket sikrer et renere klima og et sundere arbejdsklima for ansatte. Ca. 95% af det papir vi bruger er svanemærket. Resten af trykopgaverne hos os, har en tilsvarende EU-miljøstandard. De fleste af vores magasin- og katalogproduktioner certificeres med Svanemærket, FSC eller Ecolabel-certifikatet (EU-blomsten).

EU-blomsten er ligesom Svanemærket en officiel dansk miljømærkning, der mindsker forbrugets samlede miljøbelastning. Miljømærket ser på hele produktets livscyklus samt de miljøproblemer, der kan opstå undervejs.

Kilde: ecolabel.dk

 
FSC-mærkningen er en international non-profit mærkning for træ og papir. Når du som forbruger eller virksomhed vælger at FSC-mærke din tryksag, er du med til at sikre naturen og de sociale forhold i de skove, hvor papiret kommer fra. FSC-certificerede skove gavner miljø, klima, dyr og planter.
 

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp til grafisk layout af dit Katalog eller Magasin eller har du spørgsmål, så hjælper vi dig meget gerne.

Kontakt os med det samme.

Send en forespørgsel

Ønsker du et skræddersyet tilbud på din Tryksag, Storformatprint eller Reklameartikel, så skriv til os nu.

Scroll to Top