Plakater

 

Tryk af Plakater er ét af vores specialer, og vi kan tilbyde alle tænkelige formater – fra A3 til Abribus-format 118×175 cm..

tryk-af-plakater
plakat-tryk
plakat-print

Som leverandør af Plakater med tryk til særligt det danske erhvervsliv, leverer vi plakater, der er velegnede til f.eks. messer, markedsføring i bybilledet, kontorer, butikker, cafeer og restauranter mm.
Plakater med et trykt budskab er et effektivt medie, der samtidig er billigt at få produceret, kan monteres direkte i lystavlen/pulten i din restaurant, pizzeria eller grillbar/sandwichbar – Perfekt til at fremhæve menuer eller tilbud samt give hver kunde et godt og hurtigt overblik, over netop dine tilbud.
Backlit-skilte kan leveres i netop den størrelse du har brug for. 

Vi kan tilbyde dig tryk af Plakater i alle formater, lige fra A3 til Abribus Plakater (busstander-posters). Samtidig kan vi levere tryk af Plakater på mange forskellige papirtyper, f.eks. standard 130 g. og 170 g. silk, fotosatin, offsetpapir, Backlit semigloss, genbrugspapir mfl.

Er du i tvivl om hvilken papirtype du bør bruge til netop dit behov, så rådgiver vi dig meget gerne. Vi vil gerne være din virksomheds foretrukne leverandør af Plakater 🙂

Skriv til os

Navn