Plakater

 

Print af billige Plakater er ét af vores specialer, og vi kan tilbyde alle tænkelige formater – fra A3 til Abribus-format 118×175 cm..

tryk-plakater-billige
billige-plakater
plakat-tryk

Som Plakat-leverandør leverer vi plakater, der er velegnede til f.eks. messer, markedsføring i bybilledet, kontorer, i butikker, cafeer og restauranter mm. Plakater med et trykt budskab er et effektivt medie, der samtidig er billigt at få produceret, kan monteres direkte i lystavlen/pulten i din restaurant, pizzeria eller grillbar/sandwichbar. Perfekt til at fremhæve menuer eller tilbud samt give kunden et godt og hurtigt overblik over netop dine tilbud.
Backlit skilte kan leveres i netop den størrelse du har brug for. 

Vi kan tilbyde dig print af billige Plakater i alle formater, lige fra A3 til Abribus Plakater (busstander-posters). Vi kan levere Plakat tryk på mange forskellige papirtyper, f.eks. standard 130 g. og 170 g. silk, fotosatin, offsetpapir, Backlit semigloss, genbrugspapir mfl.

Er du i tvivl om hvilken papirtype du bør bruge til netop dit behov, så rådgiver vi dig meget gerne. Vi vil så gerne være dit foretrukne Plakat trykkeri.

Skriv til os


Navn