Plakater

 

Tryk af Plakater er ét af vores specialer, og vi kan tilbyde alle tænkelige formater – fra A3 til Abribus-format 118×175 cm.

Som leverandør af Plakater med tryk, til særligt det danske erhvervsliv, leverer vi plakater, der er velegnede til f.eks. messer, markedsføring i bybilledet, kontorer, butikker, cafeer og restauranter mm.

Plakater med et trykt budskab er et effektivt medie, der samtidig er billigt at få produceret, kan monteres direkte i lystavlen/pulten i din restaurant, pizzeria eller grillbar/sandwichbar – Perfekt til at fremhæve menuer eller tilbud samt give hver kunde et godt og hurtigt overblik, over netop dine tilbud.
Backlit-skilte (lysskilte) kan leveres i netop den størrelse du har brug for. 

Print af Plakater i alle formater

Vi kan printe Plakater i alle formater, lige fra A3 til Abribus Plakater (busstander-posters). Samtidig kan vi levere tryk af Plakater på mange forskellige papirtyper, f.eks. standard 130 g. og 170 g. silk, fotosatin, offsetpapir, Backlit semigloss, genbrugspapir mfl.

Er du i tvivl om hvilken papirtype du bør bruge til netop dit behov, så rådgiver vi dig meget gerne. Vi vil gerne være din virksomheds foretrukne leverandør af Plakater.

Er du på udkig efter en Dropshipping leverandør til at printe Plakater til din plakatshop, så er vi også gearede til dette, og hjælper gerne nye projekter i gang med sparring og lave priser. Læs mere her: www.printbuy.dk/dropshipping

Yderligere er vi pålidelig leverandør af Valgplakater. Læs mere om dette HER.

plakater-dropshipping

Guide til at lave bleed og skæremærker

Sådan gør du din tryksag klar til print

Skriv til os

Navn