Du er her: Home » Tryksager » Brochurer

Brochurer

brochure-tryk

Brochurer med tryk

Vi sikrer dig tryk af Brochurer med enten farvetryk eller sort/hvid tryk til lave priser, men vi går ikke på kompromis med kvaliteten på din tryksag.

Vi har mange års erfaring i at trykke hæfter, både i offsettryk og digitaltryk. Derfor kan du altid være helt sikker på, at vi udfører din opgave via den rette trykmetode, til den rette pris og kvalitet.

Forespørgsel

Udfyld formularen med specifikationer på din opgave, så vender vi tilbage med en skarp pris, så hurtigt som muligt.

Digitaltryk eller Offsettryk

Ved digitaltryk er oplaget typisk lavt, da opstartsomkostningerne er lavere end i offsettryk. Til gengæld er stykprisen højere i digitaltryk. Ved offsettryk er opstartsomkostningerne højere, men til gengæld er stykprisen lavere jo større oplag du bestiller. Vores personale sidder klar ved telefonen og tasterne, såfremt du skal bruge hjælp.

En Brochure trykkes typisk til kunder, der skal bruge en manual, produktkatalog, klubblad mm. til at fremvise hvad de kan eller hvad de sælger. En flot Brochure/Hæfte har den fordel, at gemmeværdien er stor i forhold til f.eks. en Flyer eller en Folder.

Vi anbefaler max. 64 sider i en hæftet Brochure. Har du brug for at få trykt flere sider, så anbefaler vi en limet ryg eller spiralryg. Dette giver en bedre finish, men som udgangspunkt produceres Brochurer med klammehæfter i ryggen, og vi trykker typisk i A4, A5 eller kvadratisk format.

Ønsker du et omslag på en højere gramvægt end selve indholdssiderne i din Brochure, så klarer vi naturligvis dette, og rådgiver dig gerne, såfremt du er i tvivl om den mest optimale løsning.

Tryk af Profilbrochure

En Brochure er ideel til formidling af din virksomheds produkter eller ydelser (profilbrochure). Endvidere kan en brochure være oplagt til at informere omkring en turistattraktion eller en event, hvor der skal fremgå en del informationer.  Vi tilbyder også kvadratiske brochurer i f.eks. formatet 21×21 cm.  Vi kan hjælpe dig med alt – fra det grafiske design til tryk af din virksomheds brochure, og sidst med forsendelse og distribution. Når du bestiller tryksager hos os, så kan du få dine tryksager miljømærket med Svanemærket, FSC og PEFC-mærkning samt. Ecolabel EU-blomsten.

Efterbehandling af Brochurer

Vi kan tilbyde flere muligheder inden for efterbehandling, f.eks. bukkestreger, vandlak, limet ryg, kachering mm. Vi kan også give din tryksag en squarefold (firkantet ryg), dvs. din tryksag bliver presset flad, så det ligner en limindbinding. På den måde undgås det, at tryksagen åbner sig, når den ligger på bordet En squarefold giver et mere eksklusivt look til din tryksag.

Har du styr på det grafiske?

Har du brug for hjælp til grafisk design, så hjælper vi dig gerne til en fornuftig pris.

Kontakt os med det samme.

Skabeloner

Her kan du downloade en gratis skabelon til en brochure på 16 sider.

A4 16 sider.

A5 16 sider.

Send en forespørgsel

Ønsker du et skræddersyet tilbud på din Tryksag, Storformatprint eller Reklameartikel, så skriv til os nu.

Scroll to Top