Bannere

banner-med-tryk
Vi er leverandør af kvalitets-bannere til fornuftige priser. Vores bannere kan fås til ethvert formål, og vi kan efterkomme dine ønsker og behov til det banner din virksomhed har brug for. 

 

Hvilket materiale skal du bruge?

Det vigtigste ved bestilling af et banner med tryk er selve materialet. I den henseende er det vigtigt at vide om banneret skal hænge inde eller ude. Skal det hænge ude skal det kunne modstå al slags vind og vejr. Vi kan tilbyde Stofbannere, Presenningsbannere samt Stilladsbannere.

Stofbanner (205 g. textile)

Trykt på stof, kraftig og tæt kvalitet. Et Stofbanner suger mere farve end f.eks. et Presenningsbanner, og derfor kan Stofbanneret fremstå lidt mere mat end Presenningsbanneret og Stilladsbanneret. 

Presenningsbanner (510 g. frontlit)

Kvaliteten er som en voksdugs, og tåler derfor bedre de forskellige vind og vejr-forhold. Overfladen er nemt at tørre af med en klud og banneret kan bruges mange gange.

En fordel ved Presenningsbanneret er, at lys bagfra ikke kan trænge igennem, dvs. banneret fungerer ligesom mørklægningsgardiner.

Stilladsbanner (370 g. Mesh) 

Dette banner har små huller der ikke ses på afstand. Meningen med hullerne er, at vinden skal kunne trænge igennem således banneret ikke flagrer i vinden og derved bliver hængende. 

Vi rådgiver dig med glæde omkring efterbehandling, f.eks. skal der øjer i kanterne, løbegang i toppen, rundjern i top og bund mm.

HJÆLP TIL DET GRAFISKE? GRAFISK DESIGN


Skriv til os

Kontakt os endelig, såfremt du har spørgsmål eller en forespørgsel på en opgave.