Bannere

Vi er leverandør af Bannere i topkvalitet til lave priser. Vores bannere kan fås til ethvert formål, og vi kan efterkomme dine ønsker og behov til det banner din virksomhed har brug for, hvad enten det er et Stofbanner, PVC-banner eller Mesh-banner.

mesh-banner-tryk

Hvilket materiale skal
du bruge?

Det vigtigste ved bestilling af et banner med tryk er selve materialet. I den henseende er det vigtigt at vide om banneret skal hænge inde eller ude. Skal det hænge ude skal det kunne modstå al slags vind og vejr. Vi kan tilbyde Stofbannere, Presenningsbannere samt Stilladsbannere.

 

Stofbanner (205 g. textile)

Trykt på stof, kraftig og tæt kvalitet. Et Stofbanner suger mere farve end f.eks. et Presenningsbanner, og derfor kan Stofbanneret fremstå lidt mere mat end Presenningsbanneret og Stilladsbanneret. 

Stofbannere i kraftig og god kvalitet er ideelle til f.eks. messer, udstillinger, ophæng i butikker og på husmure osv.

Vores Stofbannere er naturligvis brandhæmmende og godkendt til brug på messer mm.

 

Presenningsbanner/PVC-banner (510 g. frontlit)

Kvaliteten er som en voksdugs, og tåler derfor bedre de forskellige vind og vejr-forhold. Overfladen er nem at tørre af med en klud og banneret kan bruges mange gange. En fordel ved PVC/Presenningsbanneret er, at lys bagfra ikke kan trænge igennem, dvs. banneret fungerer ligesom mørklægningsgardiner.

PVC-materialet kan også anvendes til Plakater udendørs.

 

Send os en forespørgsel

Send os din forespørgsel med det samme, så din virksomhed har en pris at forholde sig til.

Se også

Kontakt

Kontakt os

info@printbuy.dk
+45 4279 4206
+45 6057 8814

Summary
Banner
Service
Banner
Virksomhed
Printbuy.dk,
Merkurvej 2,Slagelse,4200,
Telephone No.+4542794206
Område
Danmark
Beskrivelse
Vi leverer Bannere med tryk i topkvalitet. F.eks. Stofbannere, Mesh-bannere og PVC-bannere. Markedets måske laveste priser.