Bannere

Vi er leverandør af Bannere i topkvalitet til lave priser.

banner-tryk

Hvilket materiale skal du bruge?

Vores bannere fås til ethvert formål, og vi kan efterkomme dine ønsker og behov til det banner, som din virksomhed har brug for, hvad enten det er et Stofbanner, PVC-banner eller Mesh-banner. 

Det vigtigste ved bestilling af et banner med tryk er selve materialet. I den henseende er det vigtigt at vide om banneret skal hænge inde eller ude. Skal det hænge ude, skal det kunne modstå al slags vind og vejr. Vi kan tilbyde Stofbannere, Presenningsbannere samt Stilladsbannere.

De 3 materialer

Stofbanner

205 g. textile. Trykt på stof, kraftig og tæt kvalitet. Et Stofbanner suger mere farve end f.eks. et Presenningsbanner, og derfor kan Stofbanneret fremstå lidt mere mat end PVC/Presenningsbanneret og Mesh/Stilladsbanneret. Stofbannere i kraftig og god kvalitet er ideelle til f.eks. messer, udstillinger, ophæng i butikker og på husmure osv. Vores Stofbannere er naturligvis brandhæmmende og godkendt til brug på messer mm.

PVC-banner

510 g. frontlit. PVC er et meget slidstærkt materiale, der fint tåler de forskellige vind- og vejrforhold vi har i Danmark. Overfladen er nem at tørre af med en klud, da kvaliteten er som en voksdug. Derfor kan banneret også bruges mange gange. En fordel ved PVC/Presenningsbanneret er, at lys bagfra ikke kan trænge igennem, dvs. banneret fungerer ligesom mørklægningsgardiner. PVC-materialet kan endvidere anvendes til Plakater udendørs.

Mesh-banner

270 g. Mesh. Dette banner har små huller, der ikke ses på afstand. Meningen med hullerne er, at vinden skal kunne trænge igennem, således banneret ikke flagrer i vinden, men derimod bliver hængende. Vores Mesh-bannere er naturligvis brandhæmmende og godkendt til messer, udstillinger mm. Vi rådgiver dig med glæde omkring efterbehandling, f.eks. om der skal øjer i kanterne, løbegang i toppen, rundjern i top og bund mm.

Har du brug for en anden løsning end de 3 standardvarianter her på siden, så hjælper vi dig gerne med at komme i mål med dette. 

Kontakt os med det samme.

Send forespørgsel

Skabeloner

Her kan du downloade en gratis skabelon til dit banner.

200×100 cm.

300×100 cm.

300×200 cm.

Se også

Kontakt

Kontakt os

info@printbuy.dk
+45 4279 4206
+45 6057 8814

Summary
Banner
Service
Banner
Virksomhed
Printbuy.dk,
Merkurvej 2,Slagelse,4200,
Telephone No.+4542794206
Område
Danmark
Beskrivelse
Vi trykker og leverer Bannere med tryk i topkvalitet. F.eks. Stofbannere, Mesh-bannere og PVC-bannere. Markedets "måske" laveste priser.