Foldere

En Folder er et ark papir, der er foldet mindst én gang, og Foldere kan fås i mange varianter f.eks. 3-fløjet M65 folder, højformat (297×210 mm. udfoldet) og 4-fløjet folder 21×21 cm. (840×210 mm. udfoldet).

tryk-folder
TURIST-I-EGET-LAND
tryk-folder
tryk-billige-foldere

Billige Foldere

En Folder er en meget populær løsning til at vise sin virksomhed frem med sine ydelser eller produkter. Det er en billig, nem og praktisk løsning, da en folder ikke fylder meget. Samtidig er Foldere gode at have med på en messe, til events og i din reception til besøgende. 

Vi har stor erfaring med layout og tryk af foldere til turistattraktioner, forlystelser og seværdigheder i Danmark.

Et godt råd, er at holde dit budskab i folderen simpelt, så det er nemt for modtageren at afkode.

Efterbehandling

Hos Printbuy.dk kan du få dine foldere med tryk leveret falset eller plano med bukkestreger, så I selv kan folde dem. Alle Foldere leveres standard med bukkestreger så papiret ikke knækker i ryggen.
Yderligere har vi flere muligheder for efterbehandling af dine Foldere. Se mere i vores Onlineshop, hvor du nemt og hurtigt kan bestille folder tryk.

 

Bestil online

I onlineshoppen har vi flere gratis skabeloner til Foldere, som du er velkommen til at bruge. Der er rigtig mange forskellige formater at vælge imellem, og er du i tvivl om hvad din virksomhed bør gøre, så kontakt os endelig, så skal vi nok rådgive dig bedst muligt.

Send forespørgsel

Se også

Kontakt

Kontakt os

info@printbuy.dk
+45 4279 4206
+45 6057 8814

Summary
Foldere
Service
Foldere
Virksomhed
Printbuy.dk,
Merkurvej 2,Slagelse,4200,
Telephone No.+4542794206
Område
Danmark
Beskrivelse
Hos Printbuy.dk trykker vi mange forskellige Foldere, bl.a. M65 Foldere til turistbranchen samt oplevelsesindustrien.