Tryksager

grafisk-design Tryksager

Hvordan gør man sin tryksag mere sexet i en…

Gæsteindlæg af Jarle Åxman fra Manana Manana

Et godt spørgsmål.

Uanset om det er digital eller print, så befinder éns budskab sig midt i en masse støj fra alt omkring os. Andre reklamer, spam, modtagerens andre tanker samt andre opgaver.
Så hvordan skiller man sig ud? Hvordan får man sine potentielle kunder til lige at få øje og bruge tid på éns budskab?

Du har kun to sekunder. Du skal fange opmærksomheden og skabe nysgerrighed med det samme. Hvis ikke det sker, så er løbet kørt.

Skal opgaven løses på den bedst mulige måde, så skal det føles som en gave. Noget modtageren nærmest føler sig beæret over at modtage. Noget der er spændende at åbne, noget man får lyst til at undersøge nærmere. Hvis det ved første øjekast, ser specielt og dragende ud, så vil det højst sandsynligt blive undersøgt nærmere. Hvis indholdet herefter ikke tiltaler bliver det jo nok kasseret.  Men så har man fået sin chance i det mindste, og kan man bede om mere i dag?

Det er på ingen måde en ukendt følelse. Vi kender det nok bedst fra highend produkter, hvor åbningen skal være en oplevelse i sig selv. Der findes Youtube kanaler dedikerede til at pakke produkter ud (unboxing).
Man bliver jo nærmest skuffet, hvis man har købt et dyrt produkt, og det ikke er spændende at pakke ud.

Jeg har også hørt det blive kaldet ”The unveiling” – En ting som er stort blandt børn, både i dag og også da jeg selv var dreng, hvor det at pakke sit lejetøj op, er en stor del af oplevelsen. Gerne med en gimmick om, at man skal nedsænke det i vand eller, at det åbner sig selv ved tryk på en knap, er en del af oplevelsen.  Faktisk er der eksempler på hvor oppakningen er hovedelementet i selve oplevelsen.  Kan man overføre den følelse til sin tryksag, så er man helt klart på rette vej.

Tangibel – noget vi kan føle

Vi elsker alt vi kan røre ved. Vi kender det fra når vi er ude at kigge på nyt køkken eller møbler. Hvordan føles materialerne, eller hvordan føles stoffet? Vi mærker med vores hænder om det føles lækkert.
De samme principper kan sagtens gøre sig gældende i forhold til tryksager.

Den efterbehandling vi giver tryksagen, er med til at skabe en hel ny følelse, og skabe en stemning. De virkemidler vi arbejder med indenfor papir og efterbehandling er nærmest endeløse. Vægt farver og tekstur. Der kan gøres alt ved tryksagen fra photo gloss til drageskæl. Uanede muligheder så langt som dit budget tillader.

Tager man vægten på tryksagen, som eksempel. Intet er mindre sexet end en tryksag der klasker sammen i dine hænder, og føles som en side fra en telefonbog. Der må gerne være massefylde.
En tryksag lavet på lidt kraftigere papir, føles langt mere eksklusivt.
Ved flyers bruger jeg personligt +190 gr/m2, og ved Visitkort bruger jeg typisk 400 gr/m2.

Det er ud fra min personlige erfaring her det begynder at føles lækkert.  Går man under det her, så føles det hurtigt slasket og upersonligt.
Der er selvfølgelig undtagelser til reglen, da nogle efterbehandlinger gør, at en lavere gramvægt føles stivere, end den naturligt er.

Alt dette giver naturligvis bedst mening, hvis det går hånd i hånd med det produkt man gerne vil gøre opmærksom på.

Fløjlsblødt softtouch 400gr papir med hotfoil guld og prægede bogstaver på en flyer for et ultrabilligt køleskab er muligvis lidt over målet.

Det trykte medie Vs. Digital markedsføring

Vi har hørt det masser af gange; ”det trykte medie er dødt”.
Jeg har også haft mange kunder, som siger, at de ikke ønsker noget trykt, da alt er digitalt i dag. Den udtalelse synes jeg nu bare gør det endnu mere relevant at bruge det trykte medie – og bruge det rigtigt.

I en verden, hvor ingen sender breve længere, så føles det mere personligt at modtage noget fysisk post. Man kan ikke bare dele det på Facebook og ”tagge” en ven. Man er i stedet ”en af de udvalgte”, som har modtaget denne her tryksag. Sådan skal man tænke på det, og sådan skal det også indtænkes, når man udarbejder sin tryksag. For ellers er det lige meget. Der skal kærlighed i arbejdet, og gerne så meget af det, så det kan føles hos modtageren. Her er der et stykke information, som nogen har udarbejdet, trykt, pakket, og bragt ud for, at du skal kigge på det.

Hermed ikke sagt, at det ene overskriver det andet. Der er heldigvis masser af gode eksempler på hvordan det trykte medie og det digitale supplerer hinanden. F.eks. magasiner med interaktive sider, der bliver levende, når man scanner dem med en tilhørende app, QR-koder og ledetråde til konkurrencer.

Hack det kendte

Som mindre grafisk virksomhed er det ikke tit, at jeg har mulighed for at svinge med det helt store budget til tryksager. Mange af mine kunder vil gerne have en tryksag, der har effekt, men ikke blæse hele markedsføringsbudgettet af på det. Her prøver jeg at skabe noget nyt med de standard produkter, som trykkeriet tilbyder. F.eks. at vende det tiltænkte format om, så det bliver brugt på en ny måde, eller lave flyeren som et 14 fold, der normalt bliver brugt til kort.

Det er blot små ting der gør, at et standard-produkt kan noget nyt.

Jarle Åxman, Manana Manana

Skriv til os

Kontakt os endelig, såfremt du har spørgsmål eller en forespørgsel på en opgave.

Læs også:

grafisk-design-vejle Tryksager

Tryksager, so-last-year eller hvad?

Gæsteindlæg af Grafisk designer, Maja Svensk

Skal vi helt undgå at lave tryksager i en verden hvor vi er så optaget af klimaet, genbrug og ikke mindst, hvor det bliver lagt op til, at det enkelte menneske skal efterlade, et så lille aftryk på kloden som muligt?

Her er svaret efter min overbevisning et Nej. Der er masser af måder du kan lave tryksager på, og stadig have god samvittighed overfor miljøet. Jeg har arbejdet med grafik i 7 år i min virksomhed, og mulighederne for ”grønne” tryksager bliver kun bedre og bedre.

Der er rig mulighed for at være kreativ med tryksagerne. Skal du lave et visitkort, så kunne et eksempel være at undersøge, om du kunne få lavet visitkortet i plast, fra plast i havet. Du kunne også gå hele vejen og lave nogle visitkort i træ, og så for hver pakke visitkort, planter du et træ.

Mulighederne er mange, men du kan også gå den mere simple vej, når det kommer til tryksager. Vær opmærksom på, om trykkeriet leverer miljøvenlige tryksager som f.eks. Printbuy gør. Så kan du med god samvittighed få trykt din flyer, postkort, plakat og meget mere.

Vi skal ikke undervurdere vigtigheden i at få en tryksag i hånden. Det kan bringe flere sanser i spil, end hvis det kun er digital markedsføring.

Nogle gode faktorer at tage stilling til; hvordan skal papiret føles i hænderne. Skal det føles blødt eller skal det være kraftigt? Hvordan skal formatet være? – igen er det helt op til dig, hvorfor holde dig til standarden, når du kan lave en rund flyer eller et hjerte. Tænk her højtiderne ind, ville det give mening at vælge en anden form end kvadratisk.

Tænk, at tryksager skal være en oplevelse for modtageren, end blot et budskab på skrift.

Maja

Maja Svensk – web & grafisk design

Skriv til os

Kontakt os endelig, såfremt du har spørgsmål eller en forespørgsel på en opgave.

Læs også

segmentering-direct-mails Tryksager

Distribution – adresseløs eller adresseret.

Synes du, at det er uoverskueligt og uigennemskueligt med Direct-Mails og distribution? Og synes du det er dyrt at sende kampagner ud til din målgruppe? Så er du ikke alene. ヅ

I dette indlæg vil vi forsøge at gøre Direct-Mails og postforsendelser lidt mere gennemskuelige, og komme med konkrete eksempler på DM-kampagner, hvor din virksomhed kan ramme sin målgruppe – målrettet og direkte.

Vær proaktiv og udforsk nye jagtmarker

Vi er midt i en alvorlig tid, og virksomheder kan ikke overleve alene på hjælpepakker fra staten.
Derfor er det måske netop nu, at DIN virksomhed skal være proaktiv, gøre op med Jeres vaner, og anvende værktøjer, der normalt ikke ligger lige til højreskøjten. 

Markedsføring handler om at ramme den rigtige person, på det helt rigtige tidspunkt, med et relevant budskab.

Herunder har vi listet et par konkrete eksempler på Direct-Mail kampagner – både adresseløse samt adresserede løsninger.

Adresseløs distribution i omslaget “Alt til erhverv” – Min. 3.000 stk. forsendelser.
Her kan der segmenteres på specifikke brancher, antal ansatte, virksomhedsform og geografi. Din forsendelse pakkes i omslaget UDEN adressering, da selve omslaget er adresseret. En forsendelse på op til 50 g. koster 1,75 kr./stk. + 735 Kr. i opstartsgebyr.

Adresseret distribution. Her kan der trækkes adresser ud, på de virksomheder, din virksomhed ønsker at sende til. Her kan der segmenteres på virksomhedsform, antal ansatte, branche og naturligvis geografi.

Kampagneeksempel 1: 2.000 stk. C4 Kuverter trykt m. eget logo, indeholdende 1 salgsbrev, Kuvertering, Adresse-dataflet samt porto under 50 g. Pris pr. stk. Kr. 8,75,- + 500 Kr. i opstartsgebyr.
Adresseudtræk koster derudover 1 Kr. pr. adresse.

Kampagneeksempel 2: 2.000 stk. C4 Kuverter tryk m. eget logo i 4 farver, indeholdende evt. brochure, 1 salgsbrev, Kuvertering, Adresse-dataflet samt porto op til 100 g. Pris pr. stk. 15,50,- + 500 Kr. i opstartsgebyr.
Adresseudtræk koster derudover 1 Kr. pr. adresse.

Som du kan se, er det ikke nødvendigvis dyrt at udsende en kampagne til dine kunder eller potentielle kunder, og ved adresseret distribution, kan Printbuy.dk f.eks. udsende helt ned til 250 virksomhedsadresser, hvilket giver dig ret lave omkostninger på direkte og målrettet markedsføring.

Det mest benyttede medie i erhvervslivet har den ringeste effekt

En ny undersøgelse fra 2019, foretaget af PFL/Demand Metric viser, at det medie, der benyttes mest til markedsføring, er det med den ringeste effekt.
Og modsat bliver de medier, der har den største effekt, benyttet mindst.
Virksomheder bruger de medier, de kender, og som konkurrenterne kender. FOMO-begrebet (Fear Of Missing Out) gælder bestemt også hos erhvervslivet – ikke kun hos teenagere og privatpersoner generelt. ㋡

Kilde: 2019 Multichannel Marketing Study (PFL/Demand Metric 2019).

Det fremgår af ovenstående tabel, at det medie, der er mindst effektivt, er sociale medier, imens der er markant forskel på effektiviteten af en Direct-Mail, der ikke er gjort personlig (61%), ift. til en Direct-Mail kampagne, der er personligt målrettet (78%).
Events topper listen med hele 83% effektivitet.

Har du spørgsmål, eller skal vi hjælpe DIN virksomhed med tryk af materialer, adresseløs distribution eller adresseret distribution? Så kontakt os gerne på e-mail info@printbuy.dk eller ring 6057 8814 eller 4279 4206.

Skriv til os

Kontakt os endelig, såfremt du har spørgsmål eller en forespørgsel på en opgave.

Læs også:

Tryksager

Kan du ikke se skoven for bare træer?

Det er ikke svært at forstå kunder og forbrugere, hvis de er forvirrede omkring trykbranchens og papirindustriens klimabelastning.

Der hersker generelt en opfattelse af, at brugen af træ og papir skader skovene og skader vores klima. Dette skyldes sandsynligvis, at mange forbrugere er blevet ført bag lyset, af de mange miljøpolitiske argumenter om eksempelvis internettet, som et alternativ til papir og tryksager.

Samtidig lever myten om, at skovdrift skader klimaet og gør Europas skove mindre, i bedste velgående. Det forholder sig dog helt modsat!

Skovdrift i Europa

Træerne er utroligt vigtige for vores klima, idet de optager CO2 fra atmosfæren, sollys samt vand. Herefter omdannes dette til cellulose og ilt.

Dette lader sig gøre, idet træer ophober energi fra solen, i form af lagret kulstof. Og det er netop den energi, der udløses, når træ bliver brændt i et kraftværk eller en brændeovn.

Det er vigtigt at forstå, at rådne og gamle træer ikke er gode for klimaet, da cellulosen i træerne igen omdannes til CO2. Så jo ældre en skov bliver – jo mindre vokser træerne, og mange træer vil gå i forrådnelse.
Når træerne rådner i naturen, får vores samfund ikke gavn af den oplagrede energi, der er i træerne. Og her kommer den vigtigste pointe: Man sparer fossile brændstoffer såsom olie, kul og gas, når man brænder papir af. Papir optager med andre ord solenergi, og det er denne energi, der kan anvendes som brændsel.

Ca. 60% af tryksager i Danmark genbruges til andre tryksager, emballage, køkkenruller, toiletpapir mm. Resten bruges som biobrændsel i de danske kraftvarmeanlæg, og erstatter kul og gas, som brændsel.

Genanvendelse vs. bionedbrydning

Genanvendelse af papir og karton er langt mere klimavenligt end bionedbrydning af tryksager og emballage.
Når papir og pap nedbrydes tabes materialernes ressourcer, der kunne have været genanvendt, hvilket betyder, at der bliver brugt nyt papir og pap (jomfruelige produkter).

Yderligere sker der det ved bionedbrydning ved kompostering, at træfibrene i papiret nedbrydes til metan, der er en drivhusgas. Metangassen påvirker drivhuseffekten hele 28 gange mere end CO2.

drivhuseffekt-metangas-miljø

Papiret

Skader produktionen af tryksager så det danske, skandinaviske eller europæiske miljø?

Svaret er NEJ. Faktisk gavner produktionen af tryksager mere end den skader miljøet, og der opnås faktisk en CO2-gevinst ved genanvendelsen af tryksager. Der spares som sagt fossile brændstoffer såsom kul, olie og gas.

Samtidig skaber branchen inspiration for andre brancher og virksomheder, til at mindske deres belastning af miljøet.

Her er lidt fakta om trykbranchen i Danmark:

 • Siden 1990´erne har danske trykkerier været førende inden for miljøledelse, f.eks. EMAS og ISO 14001. 
 • Over 80% af produktionen af tryksager i Danmark foregår på et svanemærket trykkeri.
 • Svanemærket stiller skrappe krav til ressourceforbrug i produktionsprocessen og krav til emballage og bortskaffelse.
 • Svanemærket stiller desuden krav til indholdet af miljøbelastende og sundhedsskadelige stoffer i produktet.
 • Spildevand fra offsettrykkerier er stort set ikke-eksisterende.

FN´s verdensmål

FN´s verdensmål er verdens fælles arbejdsplan for at udrydde fattigdom, bekæmpe ulighed og stoppe klimaforandringerne inden 2030.

De fleste danske og udenlandske trykkerier har certificeringerne “Svanemærket” og “EU-Blomsten”, der er stærke redskaber til at sikre en bæredygtig fremtid. De officielle miljømærker bidrager nemlig aktivt til en lang række af FN’s verdensmål. Bl.a. mål nr. 12, der handler om at “sikre bæredygtige forbrugs- og produktionsformer.”

Miljømærkerne arbejder for at mindske den samlede miljøbelastning fra produktion og forbrug – og hele produktets livscyklus – fra råvarer til produktion, brug, bortskaffelse og recirkulering – er med i vurderingen, når kravene til de miljømærkede produkter bliver fastsat. Dette sikrer både bæredygtig produktion og kontrol tilbage i leverandørkæden – og det sikrer bæredygtige produkter til slutbrugerne.

baredygtighed-verdensmaalverdensmaal-fn-miljøvenlige-tryksager

Skriv til os

Kontakt os endelig, såfremt du har spørgsmål eller en forespørgsel på en opgave.
Tryksager

Miljøvenlige Visitkort

Download skabelon til Visitkort.

Genanvendelse er mest miljøvenligt

Genanvendelse er vigtigst i et klimamæssigt perspektiv. Vidste du f.eks., at bionedbrydning og kompostering af tryksager og emballage er den dårligste løsning for miljøet, set i forhold til genanvendelse af papir og karton?

Når tryksager og emballage nedbrydes, så taber man de ressourcer, der kunne være genanvendt, men heldigvis er der stor efterspørgsel efter brugte tryksager som råvarer til emballage og papir til f.eks. aviser og toiletpapir.

Tænk “grønt”

Printbuy.dk tænker “grønt”, og kan tilbyde 300 g. Nautilus Classic (100% genbrugspapir) til vores kunder – både med tryk på én side (4+0) og på to sider (4+4). Vi har valgt udelukkende at tilbyde én gramvægt, for at gøre det helt enkelt og gennemskueligt for den enkelte kunde at bestille sine Visitkort.

Nautilus-genbrugspapiret er et Premium-papir og kan bestilles i:
1. Nautilus Classic (let gulligt).
2. Nautilus SuperWhite (høj hvidhed).

Nautilus Classic-papiret er et Premium-papir, der er en smule gulligt, som genbrugspapir oftest er. Genbrugspapiret har et naturligt look og feel, og er ubestrøget samt mat, hvilket gør, at papiret suger mere farve end de bestrøgede papirtyper. Papiret er ideelt til de lidt vovede designs, men ikke designs, der indeholder mange detaljer, f.eks. billeder og fotos.

Når vi producerer genanvendelige tryksager, så opstår der ikke farlige restprodukter fra oparbejdning af brugte tryksager og emballage, der bliver genanvendt.

Herunder kan du se priser på vores miljøvenlige Visitkort trykt på genbrugspapir.

PapirAntalPris
300 g. genbrugspapir250 stk. (4+0) farvetryk på én side.Kr. 299,-
300 g. genbrugspapir250 stk. (4+4) farvetryk på begge sider.Kr. 321,-
300 g. genbrugspapir500 stk. (4+0) farvetryk på én side.Kr. 301,-
300 g. genbrugspapir500 stk. (4+4) farvetryk på begge sider.Kr. 332,-
300 g. genbrugspapir1.000 stk. (4+0) farvetryk på én side.Kr. 321,-
300 g. genbrugspapir1.000 stk. (4+4) farvetryk på begge sider.Kr. 404,-
Alle priser er uden fragt og ex. moms.
Ved større oplag, kontakt os venligst.

HJÆLP TIL DET GRAFISKE? GRAFISK DESIGN

Tilbage til Visitkort

Skriv til os

Kontakt os endelig, såfremt du har spørgsmål eller en forespørgsel på en opgave.

E-mail: info@printbuy-dk
Tlf. +45 4279 4206

Tryksager

Hvilken størrelse skal din bog være?

Er du ved at skrive en ny bog?

Din bogs indhold skal helst harmonere med selve formatet, og da trykkerierne og bogbranchen idag mest bruger nedenstående formater, er det en fordel for dig at lave dit dokument i ét af disse formater.

Betegnelse

A-format

B-format

A5-format

D-format

B-format

F-format

A4-format

Størrelse

115×185 mm.

125×200 mm.

148×210 mm.

155×230 mm.

170×240 mm.

190×260 mm.

210×297 mm.

F.eks.

Billigbøger

Paperbacks

A5 bøger

Illustrerede bøger

Opslagsværker

Plancheværker

A4 bøger

Læs mere om Bøger.

Skriv til os

Kontakt os endelig, såfremt du har spørgsmål eller en forespørgsel på en opgave.
covid-19-skiltning-skilte-materialer-plakater Storformatprint

COVID-19 skiltning

Danmark åbnes gradvist op, og skoler, institutioner, butikker, virksomheder, storcentre mfl. har brug for materialer, der oplyser personale, kunder, elever mfl. om til stadighed at tage hensyn til hinanden, holde afstand og være sammen hver for sig.

Vi har derfor besluttet at tilbyde nogle relevante COVID-19-materialer, der er ideelle at bruge til oplysning om COVID-19.

Vi har allerede lavet pdf-filer klar til print, så designet får du gratis.
Læs mere herunder om de enkelte materialer/produkter.

covid19-materiale-roll-up-banner

Roll-up Basic sølv
85 x 200 cm. inkl. print og pdf.
Leveringstid: 2-4 dage.
1 stk. 525 Kr.
3 stk. 425 Kr. pr. stk.
6 stk. 351 Kr. pr. stk.
Ved større antal indhent venligst tilbud.

A4 Bordskilt m. bagstøtte
2 mm. pap m. mat eller blank kachering på forsiden.
Leveringstid 2-4 dage.
3 stk. 29 Kr. pr. stk.
6 stk. 27 Kr. pr. stk.
10 stk. 25 Kr. pr. stk.
Ved større antal indhent venligst tilbud.

A3 Plakater
Trykt på 170 g. silk-papir
Leveringstid: 2-4 dage.
5 stk. 3,50 Kr. pr. stk.
10 stk. 3,30 Kr. pr. stk.
25 stk. 3,15 Kr. pr. stk.
Ved større antal indhent venligst tilbud.

A2 Plakater
Trykt på 170 g. silk-papir
Leveringstid: 2-4 dage.
5 stk. 4,25 Kr. pr. stk.
10 stk. 4,10 Kr. pr. stk.
25 stk. 3,95 Kr. pr. stk.
Ved større antal indhent venligst tilbud.

Vælg mellem 5 varianter

Vi har valgt at fokusere på de 5 nedenstående motiver, men hvis du leder efter nogle andre designs/filer, så tag et kig på Sundhedsstyrelsens hjemmeside, og fortæl os hvilket design du ønsker.

R9 godkendt skridsikker gulvfolie, rund

Trykt på hvid selvklæbende aftagelig gulvfolie
Format: Ø 30 cm.
3 stk. 20 Kr. pr. stk.
6 stk. 19 Kr. pr. stk.
10 stk. 18 Kr. pr. stk.
Ved større antal indhent venligst tilbud.

R9 godkendt skridsikker gulvfolie, aflang

Trykt på hvid selvklæbende aftagelig gulvfolie
Format: 8 x 120 cm.
3 stk. 17 Kr. pr. stk.
6 stk. 16 Kr. pr. stk.
10 stk. 15 Kr. pr. stk.
Ved større antal indhent venligst tilbud.

Alle priser er ex. moms og fragt.

For at bestille COVID-19-materialer, bedes du enten bruge nedenstående kontaktformular, henvende dig til os via tlf. +45 4279 4206 eller på e-mail: info@printbuy.dk

Skriv til os

Kontakt os endelig, såfremt du har spørgsmål eller en forespørgsel på en opgave.
Tryksager

Salgsmapper

præsentationsmapper
Salgsmapper med logo

Vi tilbyder Salgsmapper med logo, også kaldet Præsentationsmapper, dokumentmapper og konferencemapper med tryk af logo og/eller dit design.
Standard er A4 Salgsmapper trykt på 350 g. silk med CMYK-farver, men vi kan også tilbyde andre kartonkvaliteter, med specialfarver samt forædling, præg, finish af mapperne.

Vores Salgsmapper produceres altid med vandlak (neutralmat), men vi tilbyder samtidig diverse kacheringer af omslaget samt 3D folie mm.

Udstansning og bukkestreger

Vi sørger for at dine mapper udstanses, får bukkestreger, og leveres løst på en palle.

CMYK og Pantonefarver

Som standard trykkes dine Salgsmapper med CMYK-farver, men vi tilbyder også tryk med pantonefarver, metalfarver, foliepræg samt partielle lakker.

Lav altid én PDF-fil med stanseform og én PDF-fil uden stanseform.
Skæremærker og 3mm. “bleed” (tryk ud over alle kanter, hvor der skal skæres eller stanses).

Mangler du en skabelon til din Salgsmappe med logo? Så har vi masser af skabeloner i vores shop.

HJÆLP TIL DET GRAFISKE? GRAFISK DESIGN

Skriv til os

Kontakt os endelig, såfremt du har spørgsmål eller en forespørgsel på en opgave.
Storformatprint

Skilte

Vi tilbyder Skilte i forskellige afskygninger. F.eks. byggepladsskilte, dørskilte samt gavechecks.

Vores standard materialer er:

 • 3 mm. alusandwichplade.
 • 3 mm. PVC plade.
 • 5 mm. PVC plade.
 • 10 mm. PVC plade.
 • 6,5 mm. krydsfiner.
 • 10 mm. Z-board.

Har du brug for et andet materiale, så kontakt os endelig. Så finder vi en løsning til dig.

Produktionstiden er normalt 5 hverdage.

skilt-tryk

HJÆLP TIL DET GRAFISKE? GRAFISK DESIGN

Skriv til os

Kontakt os endelig, såfremt du har spørgsmål eller en forespørgsel på en opgave.
Storformatprint

Valgplakater

tryk-af-valgplakater

Printbuy.dk tilbyder Valgplakater med tryk – også kaldet Kanalplader.
Dvs. du slipper for besværet med at opklæbe dine plakater på plader, da vi tilbyder tryk direkte på pladerne (kanalplast). Dette sparer dig og dit team meget tid.

Yderligere tilbyder vi gratis design af dine Valgplakater. Så slipper du for at bruge enten penge på en grafisk designer, eller selv at lave det online.

Der er store fordele ved Kanalplader:

 • Materialet er lettere, og dermed er dine Valgplakater nemmere at sætte op og tage ned igen.
 • Vejrbestandigt materiale, dvs. du risikerer ikke, at papiret ødelægges af vind og vejr, og dermed løsner sig. Dette giver den bedst mulige eksponering i de uger, hvor plakaterne skal gøre mest muligt gavn.
 • Vi leverer dine Valgplakater med 4 huller, så de er klar til ophængning med strips. (2 huller foroven og 2 forneden)

Opklæbet papir

Vi kan også tilbyde Valgplakater trykt på 170 g. opklæbet papir. Plakaterne opklæbes på 5 mm. kraftige skumplader (Polypropylen), der ved forbrænding omdannes til CO2 og vand. C02-mængden ved forbrænding af 1 kg. PP, er 900 gr. mindre end ved forbrænding af traditionel brændsel.
Hverken fremstillingen, brugen eller bortskaffelsen af polypropylen (PP) er forbundet med væsentlige miljøbelastninger.


Vores normale leveringstid er 5 dage. Dog kan der i valgperioder være op til 3-ugers ventetid på Valgplakater.

HJÆLP TIL DET GRAFISKE? GRAFISK DESIGN

Skriv til os

Kontakt os endelig, såfremt du har spørgsmål eller en forespørgsel på en opgave.
Tryksager

Klistermærker

Klistermaerker-med-logo
etiketter-med-tryk

Vi tilbyder billige Klistermærker med logo i materialerne papir og plastik.

Papir-klistermærker
Vores mest populære klistermærker med logo er vores papir-klistermærker, der bruges til alverdens formål, som f.eks. emballage og street promotion.

Specielt for papirklistermærker:
• Billigste løsning, der altid digitaltrykkes.
• Minimum 40 x 40 mm. og max 300 x 420 mm.
• Kan bruges inde og ude.
• Kan dog ikke tåle regn i længere tid, da der er tale om et papirmedie.
• Silk-overflade.

Montering:
Papirklistermærker er slidset på bagsiden, så de er nemme at montere.

Materialet der påsættes, skal være over 2 grader varmt, ved påsætning.
Efter påsætning kan klistermærket tåle temperaturer fra -20 til +80 grader.

 

Plastik-klistermærker

Vinylkvalitet:
Geniale, hvis du skal bruge klistermærker med ekstra holdbarhed eller store størrelser, f.eks. til butiksvinduer.

Specielt for vinylklistermærker:
• Bruges ofte ved store formater, da vi kan trykke op til 135 cm x 300 cm.
• Velegnet til udendørs brug.
• Digitaltrykkes eller plottes.
• Semi-mat overflade.

Vi bruger permanent klæb:
Vores vinylklistermærker er med permanent klæb beregnet til montage på rene, plane og glatte overflader.

Aftageligt klæb:
Ønskes aftageligt klæb, der kan demonteres inden for seks måneder uden at
efterlade mærker, kontakt os.

Holdbarhed:
Holdbarheden er op til 5 år.

Montering:
Plastik-klistermærker er ikke slidset på bagsiden, det kan derfor tage et par
sekunder at skille front fra bagside.

Materialet det påsættes, skal være over 2 grader varmt ved påsætning. Efter
påsætning kan klistermærket tåle temperaturer fra -40 til +110 grader.

Slids:
Slidsning kan bestilles mod pristillæg. Slidsen lægges nær kanten på forsiden.

Slids på bagsiden:
Der er mulighed for at bestille slidsning på bagsiden, men vi anbefaler det ikke.
Slidsningen vil muligvis kunne anes på forsiden af klistermærket.
Dette er ikke reklamationsberettiget.

Billige Labels med logo

Vi tilbyder samtidig billige Labels på rulle samt i Labelkasser med 200 ark i hver kasse. Arkene leveres som A4 ark, og der trykkes på hvidt papir eller transparent plast.

Printbuy.dk kan klare flere forskellige former og størrelser for labels, og vi tilbyder ekspresproduktion og ekspreslevering af din opgave.

HJÆLP TIL DET GRAFISKE? GRAFISK DESIGN

Skriv til os

Kontakt os endelig, såfremt du har spørgsmål eller en forespørgsel på en opgave.

tryk-af-postkort Tryksager

Postkort

Billige Postkort med tryk, i små eller store oplag, er særligt velegnede til f.eks. julekort til dine kunder, promovering af et nyt produkt eller en event.

Typisk tilbyder vi tryk af Postkort i A5, A6 og A7 format, men vi kan sagtens lave dem i A4 format og helt ned til dankort-størrelse. 

Vi har måske Danmarks billigste tryk af Postkort på svanemærket papir, og vi producerer Postkort-tryk i typisk 260 g. chromocard. Har du et andet ønske til dine Postkort – så kontakt os endelig, så finder vi en egnet løsning til din virksomhed, event etc. Vi har nemlig også erfaring med luksus-Postkort, der er trykt med f.eks. guldfolie eller sølvfolie, hvilket er meget populært især ved juletid.

Du kan i vores onlineshop bestille Postkort-tryk i 4+0 og 4+4 farver, men vi trykker også 4+1 farver (dvs. sort tryk på den ene side).

Mangler du en skabelon til dit Postkort, så har vi en skabelon i A5 størrelse og en skabelon i A4 størrelse. Se skabelonerne i onlineshoppen.

HJÆLP TIL DET GRAFISKE? GRAFISK DESIGN

Skriv til os

Kontakt os endelig, såfremt du har spørgsmål eller en forespørgsel på en opgave.
Storformatprint

Plakater

 

Tryk af Plakater er ét af vores specialer, og vi kan tilbyde alle tænkelige formater – fra A3 til Abribus-format 118×175 cm.

Vi er erfaren og pålidelig leverandør af Plakater med tryk, særligt til små og store virksomheder, men også til plakatshops, der sælger f.eks. kunstplakater.
Vi kan trykke Plakater, der er velegnede til messer, markedsføring i bybilledet, kontorer, butikker, cafeer og restauranter og meget mere.

Plakater med et trykt budskab er et effektivt medie, der samtidig er billigt at få produceret. De kan monteres direkte i lystavlen/pulten i din restaurant, pizzeria eller grillbar/sandwichbar – perfekt til at fremhæve menuer eller tilbud samt give hver kunde et godt og hurtigt overblik, over netop dine tilbud. Backlit-skilte (lysskilte) kan leveres i netop den størrelse du har brug for. 

Print af Plakater i alle formater

Vi kan printe Plakater i alle formater, lige fra A3 til Abribus Plakater (busstander-posters). Samtidig kan vi levere Plakattryk på mange forskellige papirtyper, f.eks. standard 130 g. og 170 g. silk, fotosatin, offset, Backlit semigloss, genbrugspapir mm. Vi sælger flest Plakater trykt på standard 170 g. silk papir i formaterne 50×70 cm. samt A3.

100% genbrugspapir

Vores genbrugspapir er som standard 135 g. Recystar nature, men til vores Print On Demand-kunder kan vi tilbyde Premium genbrugspapir i form af Nautilus Classic og SuperWhite 160 g. med en høj bulk (bulken er forholdet mellem papirets volumen og tykkelse). Derfor føles 160 g. som en højere gramvægt.
Er du i tvivl om hvilken papirtype du bør bruge til netop dit behov, så rådgiver vi dig meget gerne. Vi vil gerne være din virksomheds foretrukne leverandør af Plakater, og derfor sender vi dig gerne gratis papirprøver.

Er du på udkig efter en Print On Demand/Dropshipping leverandør til at printe Plakater til din plakatshop, så er vi gearede til dette, og hjælper gerne nye projekter i gang med sparring og gode priser. Læs mere her: Print On Demand.

Yderligere er vi pålidelig leverandør af Valgplakater. Læs mere om dette HER.

plakater-dropshipping

HJÆLP TIL DET GRAFISKE? GRAFISK DESIGN

Skriv til os

Kontakt os endelig, såfremt du har spørgsmål eller en forespørgsel på en opgave.
Tryksager

Kuverter

Kuverter med tryk er en del af din virksomheds branding, og derfor skal der helst være styr på dette, så din virksomhed fremstår professionelt.

Printbuy.dk kan producere billige Kuverter med tryk af logo til lave priser, men stadig i god kvalitet. Vi hjælper din virksomhed med trykning af Kuverter i både sort tryk (1+0), to farver tryk (2+0), samt farvetryk (4+0). 

Vi kan tilmed levere Kuverter uden tryk – det er op til dig.

Vi trykker typisk på Kuverter i formaterne C4, C5, M5, M65, 162×162 mm. samt 220×220 mm. Har du et ønske om Kuverter i et andet format, så kontakt os gerne, så finder vi en anden løsning til dig.

Kuverterne kan bestilles med stripluk eller limluk. Og vi kan også tilbyde billige Kuverter med rude.
Yderligere tilbyder vi mulighed for tryk på selve flappen, og samtidig er variable data muligt at tilkøbe.

Priseksempel på C5 kuverter med tryk: 1.000 stk., trykt på 90 g. offsetpapir, 4+0 farver = Kun 1.694,- ex. moms.

Har du behov for en skabelon til design af dine Kuverter med logo, så har vi en gratis skabelon i vores shop. Hvis du derimod gerne vil have os til at lave et flot grafisk design til din Kuvert, så kontakt os endelig.

Vi tilbyder også Kuvertering, adressering og forsendelse, hvilket vi har stor erfaring med. Vores moderne kuverteringsanlæg sikrer dig en lav pris på din opgave.

HJÆLP TIL DET GRAFISKE? GRAFISK DESIGN

Skriv til os

Kontakt os endelig, såfremt du har spørgsmål eller en forespørgsel på en opgave.