T-shirts

tryk--t-shirt
T-shirts
tryk-på-toej-Slagelse
Poloshirts

Tryk på tøj i Slagelse

Vi er leverandør af tryk på tøj/tekstiler for firmaer og private i primært Slagelse, Kalundborg, Sorø samt Ringsted. Vi leverer dog til kunder i hele landet. 

Vi tilbyder Unisex t-shirts og Poloshirts med tryk i bæredygtigt materiale (100% økologisk bomuld). Endvidere tilbyder vi tryk på andre tekstiler, såsom poloshirts, Hoodies/Hættetrøjer, Arbejdstøj, sportstøj, regntøj, læder, bomuld mm. 

Tryk af t-shirts og Poloshirts sker med DTG-trykmetoden (Direct-To-Garment) på en ny Epson SC-F3100 printer eller via Heat transfer-tryk via varmepresser.

Vi bruger bl.a. Stanley/Stella-mærket, der har et sundt fokus på klimaet, og producerer samtidig tekstiler i høj kvalitet. Modellerne vi bruger er unisex t-shirts (150 gsm.).

Vores t-shirts inkl. tryk kan klare maskinvask op til 80 gange ved 30 grader. Derudover har vi adskillige grundfarver, som du kan vælge imellem.

T-shirts med tryk af samme motiv/logo for- og bagpå, koster 130 Kr. pr. t-shirt, ved bestilling af 1-15 stk.
Skal du bruge flere end 15 stk., så kontakt os venligst for et godt tilbud.

Dit trykte motiv/logo skal have max. 35×40 cm. i størrelsen. Vi kan dog trykke helt op til 50×70 cm., men så er prisen en lidt anden størrelse. Spørg efter pris.

 

Send forespørgsel

Se også

t-shirts-med-tryk-logo
Kontakt

Kontakt os

info@printbuy.dk
+45 4279 4206
+45 6057 8814