Du er her: Home » T-shirts

T-shirts

Tryk på tøj

Vi er leverandør af tryk på tøj og diverse tekstiler for firmaer og private i primært Slagelse, Kalundborg, Sorø samt Ringsted. Vi leverer dog til kunder i hele landet. 

tryk--t-shirt

T-shirts, Poloshirts mm.

Vi tilbyder Unisex t-shirts og Poloshirts med tryk i bæredygtigt materiale (100% økologisk bomuld). Endvidere tilbyder vi tryk på andre tekstiler, såsom Hoodies/Hættetrøjer, Arbejdstøj, Sportstøj, Regntøj, Læder, Bomuld mm. 

Tryk af T-shirts og Poloshirts sker med DTG-trykmetoden (Direct-To-Garment) på en ny Epson SC-F3100 printer eller via Heat transfer-tryk via varmepresser.

Vi bruger bl.a. Stanley/Stella-mærket, der har et sundt fokus på klimaet, og producerer samtidig tekstiler i høj kvalitet. Modellerne vi bruger er unisex t-shirts (150 gsm.). 

Vores t-shirts inkl. tryk kan klare maskinvask op til 80 gange ved 30 grader. Derudover har vi adskillige grundfarver, som du kan vælge imellem. Yderligere tager vi imod bestillinger helt ned til 1 stk.

Vi kan også sagtens trykke på dine egne t-shirts, poloshirts eller andre tekstiler, såfremt du ønsker dette.

Dit trykte motiv/logo skal have max. 35×40 cm. i størrelsen. Vi kan dog trykke helt op til 50×70 cm., men så er prisen en lidt anden størrelse. Spørg efter pris.

 

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp til grafisk layout eller har du yderligere spørgsmål, så hjælper vi dig meget gerne med at komme i mål.

Kontakt os med det samme.

Send en forespørgsel

Ønsker du et skræddersyet tilbud på din Tryksag, Storformatprint eller Reklameartikel, så skriv til os nu.

Scroll to Top