Printbuy.dk tilbyder dropshipping af Plakater til Plakatshops, samt Print On Demand af Bøger, Kataloger, Manualer, Brochurer, Postkort mm.


Eksperter i Print On Demand og
Dropshipping

Vi har mange års erfaring med diverse tryksager og storformat, der trykkes on demand. Samtidig går vi ind for høj gennemskuelighed og enkelthed i samarbejdet med hver enkelt kunde.

Vi digitaltrykker typisk plakater, bøger, brochurer, hæfter, postkort on demand for f.eks. webshops, hvor der bestilles få styk ad gangen. Men samtidig udbyder vi Print On Demand for virksomheder, organisationer og foreninger, der løbende har brug for opdatering af deres materialer, f.eks. bøger, visitkort, brochurer, kataloger og manualer.

 

Dropshipping af Plakater mm.

Vi elsker at hjælpe mindre virksomheder i gang via Dropshipping, f.eks. plakatshops, der har brug for lave priser, så de kan optimere indtjeningen ved hvert salg.

Med en dropshippingaftale hos Printbuy.dk er du sikret en fleksibel service og produktion i topkvalitet, til favorable priser.
Vores erfaring og trykmaskiner sikrer dig og din webshop, høj trykkvalitet samt sikker og hurtig levering, af dit sortiment.

Er du interesseret i at sælge dine designs via trykte postkort, kan vi også trykke og afsende disse for dig. 

Som en ekstra service, påsætter vi dit Klistermærke på hver pakke, og vedlægger dit Visitkort, din Flyer mm. i forsendelsen – vel at mærke, hvis vi trykker disse.

 


Fordele ved Print On Demand hos Printbuy.dk:

✔️ Gratis at blive kunde.

✔️ Du skal ikke bruge penge på dit eget varelager.

✔️ Vi giver dig fornuftige indkøbspriser.

✔️ Du sparer tid på produktion og afsendelse af dine varer.

✔️ Slip for besværet med indkøb af emballage og porto.

✔️ Ingen skjulte gebyrer. Vi går ind for gennemskuelighed og enkelthed.

plakater-dropshipping

Plakatpapir

Vi printer udelukkende på kvalitetspapir, der tager fint imod alle farver og signalerer høj kvalitet. Vores produktion er certificeret med FSC- og Svanemærket.

 ✔ 180 g. Optima mat coated-papir, der er særligt velegnet til netop den printer vi producerer med.

 ✔ 160 g. Nautilus Premium Classic (100% genbrugspapir).
 
 ✔ 160 g. Nautilus Premium Super White (100% genbrugspapir).

Nautilus Premium-papirtyperne har en høj bulk, så 160 g. føles som en højre gramvægt.
(Bulk er forholdet mellem et papirs volumen og tykkelse).

Produktionsudstyr

Til registrerede Print On Demand-kunder, som har behov for at få printet få Plakater ad gangen, printer vi på en Epson P10000 plotter, der er beregnet til at printe kunstplakater i høj opløsning. Dvs. 600×600 dpi. Derfor kan vi garantere dig, at dine plakater bliver printet i super kvalitet.

Alternativet

Vi kan dog også tilbyde en anden løsning, hvor vi trykker et større antal plakater via digitaltryk eller offsettryk, og har dem liggende på vores lager, klar til afsendelse til dine kunder. Denne løsning sikrer dig en større indtjening pr. solgte plakat, men gør naturligvis, at du har en større omkostning til at starte med. Kontakt os endelig med en forespørgsel.

Processen

 


Du modtager en bestilling/ordre i din shop.


Du sender ordren til os.
Det nemmeste er, at du indtaster vores e-mail i dit shopsystem, så vi får direkte besked, når du modtager en ordre.
Alternativt kan du sende en e-mail til os ved hver ordre, såfremt du foretrækker det.

Vi afsender din vare til kunden.
Vi afsender med GLS til pakkeshop, og vedlægger en følgeseddel til din ordre.

Kontakt os nu, så vi kan starte vores samarbejde. Ring på tlf. +45 4279 4206, send en e-mail til info@printbuy.dk eller brug kontaktformularen herunder.

SE OGSÅBØGERKATALOGERPLAKATERHÆFTERVISITKORTPLASTIKKORTPOSTKORTFLYERS/LØSBLADEROLL-UPSSALGSMAPPERRINGBINDT-SHIRTSMULEPOSER

Skriv til os

Kontakt os endelig, såfremt du har spørgsmål eller en forespørgsel på en opgave.