Miljøvenlige tryksager & grafiske løsninger

Vi er erfaren og pålidelig totalleverandør af tryksager og grafiske løsninger.

Se produkterOnlineshop

Grafiske løsninger

Direct-mails

Direct-mails

Direct-Mails er meget effektiv markedsføring, og vi hjælper dig gennem hele processen eller dele af processen – det er op til dig.

Din virksomhed opnår større respons fra modtagerne end fra andre former for markedsføring

læs mere
Grafisk design

Grafisk design

Vi løser opgaver fra idé til færdigt tryk, og så endda til fornuftige priser – enten på timebasis eller til en fast lav pris på et projekt.

Således behøver du kun én leverandør, der kan klare din opgave fra idé til færdig distribution.

Læs mere
Kataloger & Magasiner

Kataloger & Magasiner

Vi trykker kataloger og magasiner for flere danske virksomheder, der har behov for en professionel leverandør. Endvidere kan vi trykke nøjagtigt som din virksomhed har brug for.

Læs mere
Kuvertering, adressering og forsendelse

Kuvertering, adressering og forsendelse

Vi er specialister i tryk, adressering, kuvertering samt udsendelse af breve, brochurer, direct-mails, billetter, kataloger og magasiner til kundens modtagere. Vi opererer med måske branchens laveste priser på kuvertering og adressering.

Læs mere
Personaliseret markedsføring

Personaliseret markedsføring

Ram din virksomheds målgruppe effektivt! Du opnår større respons fra din målgruppe ved at personalisere alle led i din kampagne.

Vi sørger desuden for, at din kampagne er 100% målbar via en mobil-app. Kontakt os for at høre nærmere.

Læs mere
Print on demand

Print on demand

Med vores Print on demand ydelse sikres din virksomhed professionel service og trykning af f.eks. manualer, kataloger, visitkort, brochurer, bøger mm.

Har din virksomhed løbende tryksager, der skal opdateres, er Print on demand det helt rette for dig.

Læs mere
Om os

Om os

Printbuy.dk består af et team, der tilsammen har over 40 års erfaring med større og mindre trykopgaver, miljøvenlige tryksager samt grafisk design og layout.

Vores erfaring fortæller os, at ved tilpasning af din opgave til den helt rigtige maskinkonfiguration, vil der oftest være besparelser at hente fra 10-15%. I andre tilfælde måske større besparelser i forhold til dit nuværende budget.

Vi samarbejder med trykkerier i Danmark og Europa, der har fornuftig økonomi, moderne maskinpark, og har branchens kendte miljøcertifikater i deres produktion. Dette giver os en professionel pallette af muligheder inden for miljøvenlige tryksager og grafisk produktion.

Svanemærket trykkeri

Alle Printbuy´s tryksager produceres på et svanemærket trykkeri. Når du vælger et svanemærket trykkeri, vælger du et trykkeri, som bidrager til et renere miljø, et sundere arbejdsmiljø for de ansatte, og en renere fremtid for os alle.

Miljømærket papir
Vi producerer udelukkende på miljømærket papir. Ca. 95 % af det papir vi benytter er svanemærket. Resten har en tilsvarende EU-miljøstandard.

Svanemærket trykkeri

Abonnér på vores nyhedsmail, og modtag rabatter samt gode råd til din trykte markedsføring.