Bæredygtige tryksager

Bæredygtige tryksager

Vi er erfaren og pålidelig leverandør af tryksager, Direct-Mails, Print on demand, Kuvertering & Adressering samt Storformatprint.

Se produkterOnlineshop

Svanemærket trykkeri

Alle Printbuy.dk tryksager produceres på et svanemærket trykkeri. Når du vælger et svanemærket trykkeri, vælger du et trykkeri, der bidrager til et renere miljø, et sundere arbejdsmiljø for de ansatte, og en renere fremtid for os alle.

Miljømærket papir

Vi producerer udelukkende på miljømærket papir. Ca. 95 % af det papir vi benytter er svanemærket. Resten har en tilsvarende EU-miljøstandard.

Svanemærket trykkeri

Om Printbuy.dk

Printbuy.dk består af et team, der tilsammen har over 30 års erfaring med større og mindre trykopgaver, miljøvenlige tryksager samt grafisk design og layout.

Vores erfaring fortæller os, at ved tilpasning af din opgave til den helt rigtige maskinkonfiguration, vil der oftest være besparelser at hente fra 10-15%. I andre tilfælde måske større besparelser i forhold til dit nuværende budget.

Vi samarbejder med trykkerier i Danmark og Europa, der har fornuftig økonomi, moderne maskinpark, og har branchens kendte miljøcertifikater i deres produktion. Dette giver os en professionel pallette af muligheder inden for miljøvenlige tryksager og grafisk produktion.

GRAFISKE LØSNINGER

GRAFISKE LØSNINGER

Direct-Mails

Direct-Mails er meget effektiv markedsføring, og vi hjælper dig gennem hele processen eller dele af processen – det er op til dig. Din virksomhed opnår større respons fra modtagerne end fra andre former for markedsføring.

Læs mere

Kuvertering, Adressering mm.

Vi er specialister i tryk, adressering, kuvertering samt udsendelse af breve, brochurer, direct-mails, billetter, kataloger og magasiner til kundens modtagere. Vi opererer med måske branchens laveste priser på kuvertering og adressering.

Læs mere