guld-folie-tryk-visitkort Tryksager

Folietryk

 

Vi kan som noget nyt tilbyde guld folietryk, sølv folietryk, samt tilbyde 3D lakeffekt på dine tryksager.

 

Folietryk i guld og sølv

Partiel guld- og sølvfolie var indtil for nyligt belagt med høje opstartsomkostninger, idet det krævede fremstilling af en unik kliche til hver opgave. Nu kan vi via vores samarbejde med Scandinavian Print Group, tilbyde guldfolietryk og sølvfolietryk på diverse tryksager – UDEN disse startomkostninger. Dvs. som kunde sparer man mellem 2.500-4.500 kr.     

Partiel folietryk i guld eller sølv er meget velegnet til fremhævning af grafik, logo samt tekst/budskab, og kan bruges med fordel på f.eks. et omslag til en Brochure, Folder, Hæfte eller Visitkort samt Julekort, Postkort. 

 

3D lak effekt

Partiel 3D lak er et ekstra lag trykt på din tryksag, og bruges typisk til at fremhæve f.eks. grafik, tekst eller logo.
3D lak er velegnet til at give din tryksag et eksklusivt look og feel, hvilket kan få netop dig til at skille dig ud fra mængden. 

 

Designet

Der er nogle særlige krav til en designfil hvis en tryksag skal have partiel guldfolie eller sølvfolie, eller partiel UV lak. Så hvis du ikke selv har styr på hvad der kræves, så anbefaler vi, at vores grafiske designer Dorthe klarer dette for dig. Har du Indesign er her en guide til hvordan du laver en trykfil til partiel folie og lak.

Kontakt os hvis du har en forespørgsel på folietryk og lakeffekter.