Tryk af Hæfter

Vi leverer trykning af A4 Hæfter og A5 Hæfter i fremragende kvalitet.

Kontakt os..
N

A4 Hæfter

Tryk af Hæfter

Hæfter bruges typisk til produktkataloger, oplysningshæfter, menukort, foreningsblade, manualer, klubblade, turistbrochurer mm. Og vi sørger for levering af dine hæfter i i farvetryk på allesider (4+4), eller sort/hvid tryk på alle sider (1+1). Vi leverer Hæfter i små og store oplag typisk med levering inden for 3 dage fri fragt til 1 adresse i Danmark.

Ved trykning af hæfter i A4 og A5 format, anbefaler vi max. 40 sider i et hæfte, da flere sider vil få en bedre finish som limbundet bog eller spiralbundet bog.

Vi tilbyder endvidere at trykke et flot omslag med en blank, mat eller soft-touch kachering.

Yderligere har vi også mulighed for at give dit hæfte en squarefold (firkantet ryg) med vores nye teknologi, der giver en rigtig flot finish. Vi ændrer den traditionelle ryg på de hæftede og/eller falsede enheder, til en flad kantet bogryg, med mulighed for at få trykt titel. Ved denne form for finish opnår du fordele ved f.eks. pakning, stabling og forsendelse. Indholdsarkene fræses i ryggen, så limen har noget at holde i. I den samme arbejdsgang sættes indholdsarkene fast på det kraftige omslag med tryk på.

Husk sideantallet skal altid være deleligt med 4, da et ark papir udgør 4 sider i et hæfte, når det er falset. Husk samtidig 3 mm. bleed ved tryk til kant.

 

Klik herunder for at se priserne på A4 og A5 hæfter. Men vi leverer naturligvis også hæfter i specialmål efter dit ønske. 

 

Bestil eller spørg os..

4 + 12 =