Spiralbøger

 

Vi producerer spiralbøger f.eks. til Årsrapporter, Manualer, Brugsvejledninger, og spiralbøger er meget praktiske, da de ligger godt på bordet uden at klappe sammen og derved kan man bladre optimalt i det trykte materiale.

Endvidere kan vi trykke faneblade, som gør spiralbøgerne endnu mere funktionelle. Og vi leverer spiralbøgerne med en beskyttende plastforside (blød/hård), eller med helt omslag i kraftig karton.

Vi har et stort udvalg af farvede spiraler i forskellige størrelser.

Spiralbøger kaldes også Wire-O, og er populære i flere forbindelser. Eksempelvis til en virksomheds præsentationer, undervisningsmateriale. Bøger med spiralryg er yderligere optimale til menukort til mad, drikkevarer eller is til restauranter, til hoteller eller til barer.

 

Bestil eller spørg os..

7 + 2 =

Spiralbøger info


 

 

SÅDAN LAVER DU PDF FILER

PDF (Portable Document Format) er et fil-format, som gør det muligt at udveksle dokumenter på tværs af computer-typer og -programmer.

For at vi kan trykke din opgave i den bedste kvalitet vil vi helst have den tilsendt som PDF. Det sikrer at vi trykker dine filer nøjagtigt som du har lavet dem.

CutePDF writer
De fleste programmer kan eksportere/gemme direkte til PDF. Hvis du ikke har denne mulighed kan du bruge CutePDF Writer til at lave PDF-filer direkte fra Word, Excel, Publisher eller det program du bruger til at lave dine tryksager i – ganske gratis.

Info

Husk 3 mm beskæring/bleed når du laver dokumenter med tryk til kant.
Disse 3 mm skæres af så vi undgår hvide kanter på den færdige tryksag.

REDIGER DINE BILLEDER ONLINE

Står du og mangler et program til at redigere og beskære dine billeder, er der hjælp at hente online.

Med “pixlr” [pixelar] får du muligheden for at arbejde med dine billeder i et supergodt online og gratis billedbehandlingsprogram. Programmet byder på rigtig mange redigeringsmuligheder, som er kendt fra de store og dyre programmer, som f.eks. PhotoShop.