print-on-demand

Print on demand

Vi tilbyder Print on demand til vores kunder, der har Kataloger, Manualer eller Brochurer, som de bestiller i de antal de skal bruge dem.

Indhent tilbud..

Print on demand betyder “tryk ved efterspørgsel”,  og det er faktisk hvad Print on demand handler om  – at du bestiller dine tryksager, når du skal bruge dem, og i det antal du skal bruge.

 

Hos Printbuy.dk har vi mange års erfaring med Print-on-Demand i digitaltryk, og vi har gode erfaringer med denne form for produktion til vores kunder. Løsningen er ideel for mange typer af tryksager, som f.eks. manualer, visitkort, kataloger og brochurer.

 

Manualer

Hvis din virksomhed har manualer, kataloger eller brochurer, der løbende bliver opdateret, er print on demand at foretrække. Vi kan samtidig tilbyde at opbevare din virksomheds tryksager på vores lager, og sende det antal du ønsker – når du ønsker det.

Som kunde hos os vil du opleve en mere smidig og fleksibel tryksagslevering med digitaltryk on demand. Din virksomhed undgår forældede oplag på lageret og sammen skåner vi miljøet ved kun at trykke det der reelt er behov for at trykke.

 

Fordele ved print-on-demand: print-on-demand

Automatisering af bestillinger.

QA og sporbarhed i alle processer.

Ordrestyring integreres med jeres eget it-system.

Lagerplads og lagerbinding frigøres.

Hurtig og fleksibel levering efter just-in-time princippet.

Reducering af spild.

 

Gå til Forsiden  Tilbage til Grafisk produktion

Kontakt os for at høre nærmere..

15 + 15 =