Tryk på Kuverter

Vi tilbyder Kuverter i flere forskellige formater. M65, M5, C5 og C4 Kuverter med tryk.

Indhent tilbud nu..

Vi kan levere M65,C4,C5,M5 kuverter med tryk i både små og store oplag.

 

Ofte får du stor reklameværdi ved at købe kuverter med logo i små oplag, med aktuelle budskaber eller tilbud trykt på kuverten.

Vi kan levere Kuverter med rude eller uden rude. Der kan desuden påføres en dækstrimmel over limen på konvolutten for at øge holdbarheden.

Uanset hvad du skal bruge kuverterne til, så leverer vi kvalitet til den rigtige pris.

 

Info om Kuverter/Konvolutter

En M65 Kuvert passer til et A4 brev, der er foldet to gange. Vær opmærksom på, at det ekstra fold betyder, at der ikke er mulighed for at have plads til mange sider i hvert brev. Hvis man i stedet vælger en M5 konvolut, har man mulighed for at have flere stykker brevpapir i samme konvolut.
M65 og M5 Kuverter koster det samme i porto. Derfor er M65 konvolutten ikke længere en populær model. En C5 konvolut er lidt større end M5 konvolutten og kan derfor indeholde mere end tre følgebreve til samme portotakst.
C4 Kuverter bruges, når man ikke ønsker at folde sine breve, eller hvis man har brug for at sende andet indhold med, eksempelvis magasiner, foldere eller andet.

Kuverter kan leveres som “selvklæbende” – og som ”superluk” med dækstrimmel. Hvis kuverterne skal bruges i kuverteringsmaskine, skal der bestilles specielle maskinkuverter.
Hvis du bestiller selvklæbende kuverter, så bestil ikke flere end du bruger inden for et års tid.

Husk 3 mm bleed ved tryk til kant.

Har din virksomhed behov for Kuvertering og forsendelsesydelser er vi specialister i dette.

 

 

tryk-paa-kuverter

 

Bestil her..

6 + 7 =