+45 4279 4206 info@printbuy.dk

Kataloger og Magasiner


Kataloger og Magasiner med limbunden ryg, spiralryg eller hæftet ryg.

 

Vi kan producere nøjagtigt som du ønsker og har du meget tekstindhold, kan vi trykke på ubestrøget eller tonet papir, for at optimere læseværdigheden.

Ved trykning af Kataloger med masser af farvefotos kan en flot silkemat papirkvalitet være en god løsning.

Vi er trykkeri for flere danske virksomheder, der er afhængige af at have en professionel leverandør til produktion af deres Katalog. Endvidere anbefaler vi et Katalog med kachering, for at give Kataloget bedre holdbarhed og et pift. Kachering er et tyndt lag plastfolie på omslaget.

Du kan få produceret dit Katalog med mat kachering, en blank kachering eller en soft touch kachering. Yderligere tilbyder UV-lak, folietryk, prægning samt udstans. 

Vi tilbyder endvidere print on demand, hvor vi sørger for at holde styr på din virksomheds data. Vi kan bruge dine data direkte og håndtere billeder, produktnummer indeks, alfa indeks, fodnoter og evt. henvisninger fremad eller bagud i kataloget.

Vores team

Printbuy.dk består af et team, der tilsammen har over 40 års erfaring med større og mindre trykopgaver samt  grafisk design og layout.
Vi elsker det trykte medie, da det giver mulighed for at fordybe sig - uden afbrydelser og digital støj.

 

Abonnér på vores nyhedsmail

Ved tilmelding til vores nyhedsmail modtager du hver måned inspiration til effektive og lækre trykte kampagner  samt gode tilbud fra vores onlineshop.

Adresse

Slagelse afd.
Printbuy.dk
Merkurvej 2
4200 Slagelse

København afd.
Printbuy.dk
Flæsketorvet 68, 1. 
1711 København V.

Ring til os

+45 4279 4206

+45 6057 8814

 

Mail os

info@printbuy.dk