+45 4279 4206 info@printbuy.dk

Grafisk design

Vi udfører Grafisk design til priser, der er til at betale, således du kun behøver én leverandør, som klarer din opgave fra idé til færdig distribution.

 

Vi er kreative

Printbuy.dk er totalleverandør af grafiske løsninger, og vores mål er at være kreativ sparrings- og samarbejdspartner for vores kunder.
For os handler design og tryksager om mere end blot farve på et stykke papir. Vi elsker det trykte medie fordi det giver mulighed for at fordybe sig – uden afbrydelser og uden digital støj.

Vi hjælper vores kunder med flotte grafiske designs til både større trykopgaver samt mindre trykopgaver, og vi har over 25 års erfaring med rådgivning i forbindelse med grafiske produktioner inklusiv grafisk design.

Endvidere kan vi løse dine opgaver fra idé til færdigt tryk, og du kan hyre os på timebasis eller aftale en fast lav pris på et projekt.

Vores team

Printbuy.dk består af et team, der tilsammen har over 40 års erfaring med større og mindre trykopgaver samt  grafisk design og layout.
Vi elsker det trykte medie, da det giver mulighed for at fordybe sig - uden afbrydelser og digital støj.

 

Abonnér på vores nyhedsmail

Ved tilmelding til vores nyhedsmail modtager du hver måned inspiration til effektive og lækre trykte kampagner  samt gode tilbud fra vores onlineshop.

Adresse

Slagelse afd.
Printbuy.dk
Merkurvej 2
4200 Slagelse

København afd.
Printbuy.dk
Flæsketorvet 68, 1. 
1711 København V.

Ring til os

+45 4279 4206

+45 6057 8814

 

Mail os

info@printbuy.dk