Eksklusive Visitkort

Skil dig ud med et eksklusivt Visitkort produceret i digitaltryk eller offset.

Vi tilbyder flere muligheder for forædling af dit Visitkort. bl.a. folietryk, prægning, udstans, perforering mm.

Bestil nu..

Eksklusive Visitkort

Printbuy leverer eksklusive Visitkort, hvor der kæles for hver detalje. Vi tilbyder 3 slags efterbehandlinger, der får dit Visitkort til at imponere.

 

Visitkort med præg

Prægning laves via en kliche, der fremstilles i enten metal, plastik eller magnesium – alt afhængigt af typen af præg. Et Visitkort med prægning i papiret er en super elegant og flot tryksag, der gør, at du kan skille dig ud fra andre.
Med en præg-effekt aktiveres synssansen og følesansen, da prægningen kan føles med fingrene. Derfor gør et Visitkort med præg normalt større indtryk på folk. 

Vi tilbyder 3 former for prægning på Visitkort.

  1. Simpel prægning ned i Visitkortet – 
  2. Blindprægning – præg der går ned i papiret på den ene side og ud på den anden side af papiret.
  3. Folieprægning – 

 

Omkostningerne i forbindelse med fremstilling af en kliche er de samme for små og store oplag. Så derfor er stykprisen også en del højere ved et lille antal visitkort i forhold til hvis der skal laves et stort antal med samme prægning.
Men har du fået fremstillet en kliche én gang, så betaler du ikke for en kliche fremadrettet når du bestiller hos os, idet vi gemmer hver kliche for kunden.

 

Visitkort med folietryk

Folie som normalt tryk eller som prægning i papiret skaber en rigtig flot effekt, og kan produceres i digitaltryk eller offset.
Med folietryk kan der opnås andre farver og effekter end med normale pantonefarver. Det vil sige, at du kan få trykt guld og sølvfarve på dit Visitkort, hvilket ikke kan lade sig gøre med normale 4-farver og pantonefarver.

Endvidere kan du få trykt andre metallic-farver såsom bronze, kobber og farver med glimmer i, mens der også er normale farver i blanke og matte udgivelser, som kombineret med en mat eller en blank overflade på selve visitkortet, vil kunne give en rigtig lækker mat eller blank effekt, der normalt skal laves som en partiel lakering.

Sidst kan folier også benyttes i forbindelse med en folieprægning hvor der er højde på prægningen. Det kræver dog en anden type folie som er elastisk og dermed ikke flækker i forbindelse med folieprægningen.

 

Visitkort med partiel lakering/UV lak

Partiel lak på et Visitkort giver en meget flot effekt på overfladen. Det er med partiel lak muligt at få fremstillet Visitkort hvor kun noget af overfladen på papiret er lakeret – typisk logo´et.

 

Se herunder eksempler på eksklusive Visitkort vi kan producere.

folietryk-guld
luksus-visitkort
eksklusivt-brevpapir
eksklusivt-visitkort

Bestil her..

6 + 12 =