Direct Mails

Vi producerer og eksekverer Direct-Mail kampagner og kan stå for hele det tekniske set-up og udsendelse af dine kampagner uanset om det drejer sig om en tryksag, e-mails, websider, SMS, MMS. Vi får det hele til at spille sammen.
Indhent tilbud nu..

Skal du udsende en Direct Mail kampagne, kan vi hjælpe dig gennem hele processen. Vi har mange års erfaring med Direct Mail og databaseprint og kan levere alle de ydelser, der skal til for, at din Direct Mail bliver en succes.

 

Modtagere, adressevask og Robinsonlisten

Modtagere/leads Hvis du ikke allerede har en liste med modtagere eller hvis du ønsker at tilføje flere, kan vi hjælpe dig med at finde modtagere inden for specifikke brancher og fagområder.

Adressevask Adressevask kan være nyttigt hvis din modtagerliste ikke er helt ajourført. Med en adressevask kontrolleres din liste for firmaer/personer der måtte være flyttet, have ændret adresse m.m.

Robinsonlisten Her er tale om en vigtig ting, når vi snakker Direct Mail. At sende en kampagne ud til en reklamebeskyttet virksomhed eller person, kan blive dyrt. Men bare rolig, vi kan hjælpe med at tjekke dine data op imod Robinsonlisten.

 

Adresseflet og variabel datadirect-mails

Hvis du sender os en fil med modtagerne til din Direct Mail kan vi lave adresseflet.

Variabel data Hvis du ønsker at gøre din Direct Mail mere personlig, kan vi også tilbyde et væld af muligheder, så alle dine Direct Mails bliver individuelle og personlige. Læs mere under “Personaliseret markedsføring”

Kuvertering og forsendelse

Med vores kuverteringsanlæg kan vi også hjælpe med kuverting af din Direct Mail. Vi kan kuvertere i kuverter fra M65 og op til C4p. Vi kan også stå for tryk af dine kuverter. Læs mere om kuvertering af Direct Mail under “Kuvertering og forsendelse”.

Forsendelse Med mange års erfaring i tryk og udsendelse af Direct Mail har vi også stor kendskab til forsendelsen. Her er der ofte store penge at spare ved at kende til de forskellige muligheder. Skal du sende ud som et A-brev, et B- eller C-brev, en DM-kampagne eller andet? Skal din kampagne ud med Posten eller kan det bedre betale sig at vælge en anden forsendelsesleverandør? Tag os med på råd, så du får den bedste pris.

 

Dataflet

Vi har stor rutine i datahåndtering og tilbyder datafletning til mange forskellige formål, hvor der er behov for variabel data.

Det kan være alt fra adresser på labels, breve og postkort, til avancerede datakombinationer med stregkoder, personaliserede billeder og skiftende produktbilleder.

 

Lad os skræddersy et godt tilbud til dig!

Kontakt

Tilmeld dig vores Nyhedsmail, og få 50% på vores WEB TO PRINT online-bestillingsløsning.

Som abonnent på Printbuys Nyhedsmail får du din egen online bestillingsløsning til bestilling af Tryksager, Storformatprint, POS-materiale.

Vi giver dig 50% rabat, således du kun betaler 1.000 kr. for systemet, der sikrer dig overblik og en bonusordning.

Tak for din tilmelding..