+45 4279 4206 info@printbuy.dk

Direct-Mails

Skal din virksomhed udsende en Direct Mail kampagne, kan vi hjælpe Jer igennem hele processen.
Vi har mange års erfaring med Direct Mail kampagner og databaseprint, og kan derfor levere alle de ydelser, der er nødvendige for at sikre, at din Direct Mail kampagne bliver en succes.

 

En Direct-Mail kampagne er målrettet markedsføring når det fungerer bedst. Markedsføring handler om at ramme den rigtige person, på det helt rigtige tidspunkt, med et relevant budskab.
Direct-Mails er meget effektive både til b2b og b2c-markederne, og kan booste din virksomheds omsætning. Afhængigt af din branche og målgruppe, så kan en direct-mail faktisk godt vise sig at være billigere end f.eks. adwords annoncer, set i forhold til hvor meget respons og hvor mange kunder man får af markedsføringen.

 

Modtagere, adressevask og Robinsonlisten

Modtagere/leads Hvis du ikke allerede har en liste med modtagere eller hvis du ønsker at tilføje flere, kan vi hjælpe dig med at finde modtagere inden for specifikke brancher og fag.

Adressevask Hvis din liste med modtagere ikke er helt ajourført kan det være mere end nyttigt med Adressevask  Med adressevask kontrolleres din liste for firmaer eller personer der er flyttet, har ændret adresse etc.

Robinsonlisten Her er tale om en vigtig ting, når vi snakker Direct Mail. At sende en kampagne ud til en reklamebeskyttet virksomhed eller person, kan blive dyrt. Men bare rolig, vi kan hjælpe med at tjekke dine data op imod Robinsonlisten.

 

Adresseflet og variabel data

Hvis du sender os en fil med modtagerne til din Direct Mail kan vi lave adresseflet.

Variabel data Hvis du ønsker at gøre din Direct Mail mere personlig, kan vi også tilbyde et væld af muligheder, så alle dine Direct Mails bliver individuelle og personlige. Læs mere under “Personaliseret markedsføring”

 

Kuvertering og forsendelse

Med vores kuverteringsmaskine kan vi også hjælpe med kuvertering og pakning af dine Direct Mails. Vi kan kuvertere i kuverter fra M65 og op til C4p. Vi kan også stå for tryk af dine kuverter.

Forsendelse Med mange års erfaring i tryk og forsendelser af Direct Mail har vi også stort kendskab til forsendelsen. Her er der ofte store penge at spare ved at kende til de forskellige muligheder. Skal du sende ud som et A-brev, et B- eller C-brev, en DM-kampagne eller andet? Skal din kampagne ud med Posten eller kan det bedre betale sig at vælge en anden forsendelsesleverandør? Tag os med på råd, så du får den bedste og mest fornuftige pris.

 

Dataflet

Vi har stor rutine i datahåndtering og tilbyder datafletning til mange forskellige formål, hvor der er behov for variabel data.

Det kan være alt fra adresser på labels, breve og postkort, til avancerede datakombinationer med stregkoder, personaliserede billeder og skiftende produktbilleder.

Vores team

Printbuy.dk består af et team, der tilsammen har over 40 års erfaring med større og mindre trykopgaver samt  grafisk design og layout.
Vi elsker det trykte medie, da det giver mulighed for at fordybe sig - uden afbrydelser og digital støj.

 

Abonnér på vores nyhedsmail

Ved tilmelding til vores nyhedsmail modtager du hver måned inspiration til effektive og lækre trykte kampagner  samt gode tilbud fra vores onlineshop.

Adresse

Slagelse afd.
Printbuy.dk
Merkurvej 2
4200 Slagelse

København afd.
Printbuy.dk
Flæsketorvet 68, 1. 
1711 København V.

Ring til os

+45 4279 4206

+45 6057 8814

 

Mail os

info@printbuy.dk