Direct Mails

Vi producerer og eksekverer Direct-Mail kampagner og kan stå for hele det tekniske set-up og udsendelse af dine kampagner uanset om det drejer sig om en tryksag, e-mails, websider, SMS, MMS. Vi får det hele til at spille sammen.

Indhent tilbud nu..

Skal din virksomhed udsende en Direct Mail kampagne, kan vi hjælpe Jer igennem hele processen. Vi har mange års erfaring med Direct Mail kampagner og databaseprint og kan derfor levere alle de ydelser, der er nødvendige for at sikre, at din Direct Mail kampagne bliver en succes.

 

Modtagere, adressevask og Robinsonlisten

Modtagere/leads Hvis du ikke allerede har en liste med modtagere eller hvis du ønsker at tilføje flere, kan vi hjælpe dig med at finde modtagere inden for specifikke brancher og fag.

Adressevask Hvis din liste med modtagere ikke er helt ajourført kan det være mere end nyttigt med Adressevask . Med adressevask kontrolleres din liste for firmaer eller personer der er flyttet, har ændret adresse etc.

Robinsonlisten Her er tale om en vigtig ting, når vi snakker Direct Mail. At sende en kampagne ud til en reklamebeskyttet virksomhed eller person, kan blive dyrt. Men bare rolig, vi kan hjælpe med at tjekke dine data op imod Robinsonlisten.

Adresseflet og variabel datadirect-mails

Hvis du sender os en fil med modtagerne til din Direct Mail kan vi lave adresseflet.

Variabel data Hvis du ønsker at gøre din Direct Mail mere personlig, kan vi også tilbyde et væld af muligheder, så alle dine Direct Mails bliver individuelle og personlige. Læs mere under “Personaliseret markedsføring”

Kuvertering og forsendelse

Med vores kuverteringsmaskine kan vi også hjælpe med kuvertering og pakning af dine Direct Mails. Vi kan kuvertere i kuverter fra M65 og op til C4p. Vi kan også stå for tryk af dine kuverter.

Forsendelse Med mange års erfaring i tryk og forsendelser af Direct Mail har vi også stort kendskab til forsendelsen. Her er der ofte store penge at spare ved at kende til de forskellige muligheder. Skal du sende ud som et A-brev, et B- eller C-brev, en DM-kampagne eller andet? Skal din kampagne ud med Posten eller kan det bedre betale sig at vælge en anden forsendelsesleverandør? Tag os med på råd, så du får den bedste og mest fornuftige pris.

Dataflet

Vi har stor rutine i datahåndtering og tilbyder datafletning til mange forskellige formål, hvor der er behov for variabel data.

Det kan være alt fra adresser på labels, breve og postkort, til avancerede datakombinationer med stregkoder, personaliserede billeder og skiftende produktbilleder.

Lad os skræddersy et godt tilbud til dig!

Kontakt