Brochurer

Vi er leverandør af Brochurer i forskellige formater. Du kan få trykt f.eks. brochurer med hæftet ryg, brochurer med limet ryg eller brochurer med fals.

 

Kontakt os..

Brochurer

 

Brochurer produceres typisk i A4 eller A5 format – men har du andre ønsker til formatet, så finder vi naturligvis også ud af det. Brochurerne trykkes for det meste i 4-farve og har du specielle behov for UV-lak eller andre former for forædling, så klarer vi også det – det er helt op til dig og dit budget.

Har du behov for input til layoutet/opsætningen af brochuren er vi altid klar med gode råd.

 

Kachering

Vil du give dine tryksager et eksklusivt look og en lækker fornemmelse ved berøring anbefaler vi en Brochure med kachering (overfladebehandling).

Vi tilbyder tre forskellige kacheringer – en mat, en blank og en soft-touch. 

Kachering er en tynd smudsafvisende plastfolie, som vi påfører arket under varme og højt tryk. 

En blank kachering giver tryksagen en flot glansfuld effekt, mens både mat og soft-touch kacheringen har en flot mat overflade, som forhindrer refleksioner og gør tryksagen ekstra læsevenlig. Soft-touch-kacheringen skiller sig dog især ud ved, at tryksagen føles helt speciel at røre ved – som en slags gummibelægning.
 
 

Bestil eller spørg os..

1 + 3 =

Tilmeld dig vores Nyhedsmail, og få 50% på vores WEB TO PRINT online-bestillingsløsning.

Som abonnent på Printbuys Nyhedsmail får du din egen online bestillingsløsning til bestilling af Tryksager, Storformatprint, POS-materiale.

Vi giver dig 50% rabat, således du kun betaler 1.000 kr. for systemet, der sikrer dig overblik og en bonusordning.

Tak for din tilmelding..