Brochurer

Vi er leverandør af Brochurer i forskellige formater. Du kan få trykt f.eks. brochurer med hæftet ryg, brochurer med limet ryg eller brochurer med fals.

 

 

 

Kontakt os..

Brochurer

Vi producerer typisk A4 Brochurer og A5 Brochurer, men har du andre ønsker til formatet, så klarer vi også det. Brochurerne trykkes for det meste i 4-farve og har du specielle behov for UV-lak eller andre former for forædling og efterbehandling, så klarer vi sagtens det – det er helt op til dig og dit budget.

Har du behov for input til layoutet/opsætningen af brochuren er vi altid klar med gode råd.

Brochure med kachering

Vil du give dine tryksager et eksklusivt look og en lækker fornemmelse ved berøring anbefaler vi en Brochure med kachering (overfladebehandling).

Vi tilbyder tre forskellige kacheringer – en mat, en blank og en soft-touch. 

Kachering er en tynd smudsafvisende plastfolie, som vi påfører arket under varme og højt tryk, og kacheringen beskytter din brochure.

En blank kachering giver tryksagen en flot glansfuld effekt, mens både mat og soft-touch kacheringen har en flot mat overflade, som forhindrer refleksioner og gør tryksagen ekstra læsevenlig. Soft-touch-kacheringen skiller sig dog især ud ved, at tryksagen føles helt speciel at røre ved – som en slags gummibelægning.

 

Brochure med lak på omslaget

Hvis du er interesseret i at skille dig ud med en eksklusiv brochure, så er det en super lækker eksklusiv brochure med partiel UV-lak du skal stile efter.
Vi kan producere brochurer, kataloger mm. med partiel UV lak på omslaget. Du kan også få omslaget forædlet med en mat kachering og med partiel UV lak – så bliver det næppe mere eksklusivt. Det skulle da lige være hvis du får dine brochurer, kataloger eller magasiner efterbehandlet med guld præg eller sølv præg på omslaget. 

Se billeder herunder.

Bestil eller spørg os..

9 + 5 =