Blokke med tryk på alle sider

Vi er leverandør af A4 Blokke, A5 Blokke og A6 Blokke. Vores Blokke fås også med variable data.

 

Kontakt os..

Blokke med tryk på alle sider er en god og billig reklamegave som dine kunder vil sætte pris på.

 

Du kan få Blokke med tryk i dit eget design med firmalogo og budskab på A4 blokke, A5 blokke eller A6 blokke. Alle blokke leveres med 350 g karton bagblad.

Blokkene kaldes også for Reklameblokke, Konferenceblokke og Notesblokke, og er praktiske at have på kontoret eller på et værksted. Eksempelvis er blokkene praktiske til møder, konferencer, telefonbeskeder, og du kan få blokkene produceret med dit firmas logo og budskab på alle sider, og budskabet kan variere fra side til side. Derfor kan du også bruge blokkene til mange andre formål – f.eks. billetter og lodsedler.

Med ”Variable Data” kan du også gøre blokkene personlige. Til møder og foredrag kan du få deltagernavnet trykt på forsiden.

Blokke med tryk leveres i mange forskellige størrelser med pap-bagside og limet kant. Printbuy leverer blokke i alle tænkelige størrelser, men typisk produceres de i A6, A5 og A4 format.

Hos Printbuy kan du få tryk af blokke med alt lige fra eget logo i Pantonefarver eller produktfotos, til de helt simple blokke med sort tryk der typisk bruges på værksteder.

Blokke laves typisk i A6, A5 eller A4 størrelse, men kan laves i stort set alle størrelser som f.eks. kvadratiske blokke.

 

 

Klik på billederne for at se priser på A4 blokke, A5 blokke og A6 blokke med tryk.

 

A6 blokke
A5 blokke
Blokke A4

Bestil her..

8 + 14 =